default-image

Φεύγει ο Χουγκάζ, έρχεται ο Αλεξανδρής στον Πανιώνιο;

Αθλητισμός
Φεύγει ο Χουγκάζ, έρχεται ο Αλεξανδρής στον Πανιώνιο;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη στιγμή που ο Πανιώνιος βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού και όλα δείχνουν πως θα χρειαστεί ένα θαύμα για να σωθεί, απίστευτες καταστάσεις συμβαίνουν στην ομάδα.

Το αφεντικό της ΚΑΕ, Χάρης Σταμούλης, πρότεινε στον προπονητή, Κρις Χουγκάζ, να αποχωρήσει από τον πάγκο αλλά να παραμείνει σε πόστο τεχνικού διευθυντή, έχοντας ως στόχο να επαναφέρει στην τεχνική ηγεσία τον Βαγγέλη Αλεξανδρή που η ίδια η διοίκηση είχε απομακρύνει! Ο Κρις Χουγκάζ, όπως ήταν φυσικό, απάντησε πως είτε θα παραμείνει ως προπονητής είτε θα αποχωρήσει από την ομάδα.

Η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει σήμερα και όλα είναι πιθανά. Ακόμη και το σενάριο να επιλεγεί άλλος προπονητής από τους δύο προαναφερθέντες, καθώς ακούγεται και το όνομα του Γιώργου Καλαφατάκη, που ήταν στην αρχή της σεζόν στους «κυανέρυθρους» αλλά… επίσης απομακρύνθηκε.

Την ίδια ώρα, υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες για το ρόστερ. Ο 36χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ, Τζος Άσελιν, ήρθε για τον Πανιώνιο αλλά είναι στο… περίμενε και ίσως καταλήξει στον ΚΑΟΔ (!), ενώ ο Λουκ Χάνκοκ που ξεπερνά τον τραυματισμό του θα αποφασιστεί αν μπορεί να βοηθήσει, ειδάλλως θα αναζητηθεί άλλος παίκτης στη θέση ενός εκ των Ταμπς ή ΜακΝάιτ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News