Ειδήσεις

Εξετάζουν βίντεο όπου εμφανίζεται ο Βαγγέλης Γιακουμάκης

Ένα βίντεο που φέρεται να απεικονίζει τον Βαγγέλη Γιακουμάκη και προέρχεται από μια κάμερα ασφαλείας εξετάζουν οι Αρχές προκειμένου να βρουν τα ίχνη του νεαρού από το Ρέθυμνο που συνεχίζει να αγνοείται εδώ και πάνω από 20 μέρες.

Το βίντεο, το οποίο ελήφθη από κάμερες ασφαλείας ενός βενζινάδικου κοντά στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων όπου σπουδάζει ο Βαγγέλης, και συγκεκριμένα στη λεωφόρο Αντιστάσεως, γύρω στις 2 το μεσημέρι της Παρασκευής 6 Φεβρουαρίου, απεικονίζει ένα άτομο με φούτερ και κουκούλα, που μοιάζει με τον Βαγγέλη Γιακουμάκη, να περπατά στο απέναντι πεζοδρόμιο.

Οι γονείς του 20χρονου φοιτητή που κλήθηκαν για αναγνώριση από την Ασφάλεια Ιωαννίνων είπαν ότι πρόκειται για το αγνοούμενο παιδί τους, κυρίως λόγω του ιδιαίτερου περπατήματός του και του τινάγματος του χεριού του. Από την άλλη πλευρά, όμως, συμφοιτητές του Βαγγέλη Γιακουμάκη και άνθρωποι από τη Σχολή εξέφρασαν αντίθετη άποψη βλέποντας τη συγκεκριμένη εικόνα, λέγοντας ότι δεν τους θυμίζει τον 20χρονο.

Σύμφωνα με τον Alpha και την Αγγελική Νικολούλη, τα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας, τώρα, θα αναλύσουν καρέ-καρέ την εικόνα που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας, η οποία, όμως, είναι αρκετά θολή, προκειμένου να απαντήσουν στο ερώτημα αν ο νέος που φαίνεται είναι ο αγνοούμενος Βαγγέλης Γιακουμάκης.

Σχόλια