Ειδήσεις

H επιστροφή του VLC Player στο App Store

O Media Player VLC κάνει νέα επιστροφή στο App Store μετά από πολύ καιρό. Ο συγκεκριμένος Media Player έρχεται με κάποια νέα και ταυτόχρονα σημαντικά χαρακτηριστικά, όπως είναι το support για Plex Media Servers, custom URL schemes και άλλα πολλά τα οποία σίγουρα θα σας κάνουν εντύπωση.


Παράλληλα, το VLC είναι πλέον έτοιμο και για το iPhone 6 και iPhone 6 Plus. Η εφαρμογή, για την ακρίβεια, έκανε δύο νέες αναβαθμίσεις καθώς οι developer της VideoLAN ξεκίνησαν να προετοιμάζονται για την μεγάλη επιστροφή τους στο App Store.Στην συνέχεια σας παραθέτουμε την λίστα με τα αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά του VLC:

Έκδοση 2.4.1

UI improvements

Reliability improvements for UPnP and WiFi Sharing

Updated decoders

Έκδοση 2.4.0

Support for iPhone 6 and 6+

Native support for plex media servers

Streaming and folder support for GDriveSearch within the media library

Table view mode for library on iPadSupport for on-the-fly synchronization of subtitles and audio with video

Custom URL scheme based on x-callback-url

Various improvements and bugfixesNew translation to Traditional Chinese

Η desktop έκδοση του VLC έλαβε και εκείνη αναβάθμιση σήμερα. Η έκδοση 2.2.0, γνωστή και με την ονομασία WeatherWax, προσθέτει αρκετά νέα χαρακτηριστικά, όπως είναι το αναβαθμισμένο γραφικό περιβάλλον το οποίο κάνει την χρήση του πιο φιλική προς τον χρήστη. Παράλληλα, το VLC πλέον υποστηρίζει την συνέχιση του βίντεο από το σημείο που το αφήσατε, το κατέβασμα διαφόρων extensions μέσα από την εφαρμογή και πολλά άλλα. Πηγή: appleworldhellas.com

Σχόλια