default-image

Έναρξη εγγραφών στο νέο κύκλο μαθημάτων του ΑΛΠ

Ελλάδα
Έναρξη εγγραφών στο νέο κύκλο μαθημάτων του ΑΛΠ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεκινούν τη Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015 οι εγγραφές για τον νέο κύκλο μαθημάτων του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Κρήτης τμήμα Ηρακλείου, με τον γενικό τίτλο: "Διαχείριση σχέσεων: Η τέχνη να ζούμε καλά μαζί με τους άλλους".

Τα μαθήματα απευθύνονται σε αυτούς που θέλουν να μάθουν να συσχετίζονται καλύτερα με τον εαυτό τους και τους γύρω τους και ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους σε θέματα σχέσεων.

Οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν τρόπους διαχείρισης των δυσκολιών στις ανθρώπινες σχέσεις, τρόπους έκφρασης των συναισθημάτων και σκέψεων τους, θα μάθουν να επικοινωνούν αποτελεσματικά στις διαπροσωπικές τους σχέσεις, θα γνωρίσουν τα μοτίβα επιλογής συντρόφου καθώς και ποιες είναι οι προϋποθέσεις για πετυχημένες διαπροσωπικές σχέσεις.

Τα θέματα που θα αναπτύξουν ειδικοί εισηγητές, ψυχολόγοι & σύμβουλοι προσωπικής ανάπτυξης είναι:

- Πως επιλέγουμε τον σωστό ερωτικό σύντροφο-είδη σχέσεων

- Η σημασία και ο ρόλος της κοινωνίας και των στερεότυπων στις διαπροσωπικές σχέσεις.

- Γιατί αποτυγχάνουν οι σχέσεις? Γιατί αγαπάμε λάθος ανθρώπους?

- Προβλήματα επικοινωνίας στις διαπροσωπικές σχέσεις

- Αδιέξοδες σχέσεις - ανεκπλήρωτοι έρωτες - σχέσεις εξάρτησης

- Απελπισμένοι για έρωτα, αλλά χωρίς σχέση.

- Ο έρωτας στη μέση ηλικία.

- Ζωή χωρίς αλλαγές δεν είναι ζωή.

- Αύξηση των θετικών συναισθημάτων

- Η ευτυχία… μαθαίνεται!

Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει την Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015, και θα ολοκληρωθούν σε 10 εβδομαδιαίες εισηγήσεις 3ωρης διάρκειας, κάθε Δευτέρα, ώρες 17:00 έως 20:00.

Δικαίωμα εγγραφής έχει ο καθένας που το επιθυμεί, χωρίς ηλικιακό ή μορφωτικό περιορισμό, καταβάλλοντας συνδρομή εγγραφής 65 ευρώ (ισχύει ειδική τιμή για φοιτητές, ανέργους, πολύτεκνους, ΑμΕΑ και ομάδες  5 ατόμων και άνω: 50 ευρώ). Με την ολοκλήρωση της διδακτικής περιόδου οι σπουδαστές θα λάβουν ανάλογο πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά και αυστηρά με σειρά προτεραιότητας από την ιστοσελίδα του Α.Λ.Π. www.alp.edu.gr Πληροφορίες: τηλ: 6936492842.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News