Ειδήσεις

Ένα ευχαριστώ για τα Κούλουμα στο Μαλεβίζι

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στις εκδηλώσεις για τα Κούλουμα στο Μαλεβίζι. Ο πρόεδρος Δ.Ο.Π.Π.ΑΜ. Γιώργος Αεράκης με αφορμή την αθρόα συμμετοχή του κόσμου εξέδωσε ανακοίνωση εκφράζοντας ένα «μεγάλο ευχαριστώ σε όσους βοήθησαν στη διοργάνωση της εκδήλωσης».

«Η φετινή διοργάνωση "Κούλουμα Μαλεβίζι 2015 ξεπέρασε κάθε προηγούμενο», αναφέρει ο κ. Αεράκης και συνεχίζει: «Γι' αυτό νιώθω υποχρέωση να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους όσους μας βοήθησαν και μας στήριξαν σε αυτή την προσπάθεια.

Καταρχάς ένα μεγάλο  ευχαριστώ στους χιλιάδες συμπολίτες μας, που με τη συμμετοχή τους στον εορτασμό της Καθαράς Δευτέρας του Δήμου Μαλεβιζίου έφεραν πρωτοφανές αποτέλεσμα.

Ευχαριστώ  πολύ το δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο οργανωτικό του ΔΟΠΠΑΜ και μας συμπαραστέκεται σε κάθε μεγάλη μας διοργάνωση.

Τη διευθύντρια από το Δημοτικό Σχολείο στο Τσαλικάκι και φιλόλογο Ελένη Μανιωράκη για την ομιλία της, με κεντρικό θέμα τα "Έθιμα της Καθαράς Δευτέρας".

Μεγάλο ευχαριστώ στο μέλος του ΔΟΠΠΑΜ Μάνια Μεσσαριτάκη για τη διοργάνωση του επιτυχημένου διαγωνισμού της καθιερωμένης μαντινάδας, με κριτική επιτροπή την Κατερίνα Αεράκη, την Άννα Κουτσαφτάκη και τη Φυλακτή Στεφανάκη που επέλεξαν με τις γνώσεις τους την καλύτερη μαντινάδα από τις συμμετοχές.

Τον ιδιοκτήτη του εργαστηρίου μουσικών παραδοσιακών οργάνων Γιάννη Χουλάκη για τη λύρα που μας πρόσφερε, η οποία με την κλήρωσή της μάζεψε αρκετά χρήματα για το να ενισχυθεί το Κέντρο Ειδικών Παιδιών "Άγιος Σπυρίδωνας" Κρουσώνα.

Τη δημοσιογράφο Μάρα Μπέκα, για την παρουσίαση και επιμέλεια της διοργάνωσης.

Τους χοροδιδασκάλους Νικόλαο Μαρή, Ελένη και Δημήτρη Φαραζάκη από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Γαζίου και Αμμουδάρας, αντίστοιχα, για τα ωραία χορευτικά που μας παρουσίασαν με τους μαθητές τους και τη δασκάλα μοντέρνου χορού Ελίνα Γαϊτάνη για το σόου HIP HOP.

Τα μουσικά συγκροτήματα των Δημήτρη Βερεράκη, Γρηγόρη Σαμόλη και Μιχάλη Καλλέργη που έκαναν τον κόσμο να διασκεδάσει και να έρθει στο κέφι.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς και επιχειρηματίες της περιοχής που με τα προϊόντα τους οργάνωσαν το σαρακοστιανό μας τραπέζι.

Συγκεκριμένα, το κέντρο "Άνοδος" που χωρίς τη φιλοξενία τους δε θα είχε πραγματοποιηθεί αυτή η υπέροχη διοργάνωση, τα σούπερ μάρκετ "Βασιλόπουλος", "Χαλκιαδάκης", Carrefour, τα αναψυκτικά Ζαργιανάκη, τα νερά "Ζαρός" και "Ρούβας", τα αρτοποιεία "Σαβοϊδάκης", Βαμβουκάκης, Παπαδάκης, Σταματάκης, Ζερβός και Τρυπιδάκης, τα κατεψυγμένα "Ατλαντίδα", την Ένωση Ηρακλείου, τα οπτικά Μαρκάκης και τα Creta Olive Oil της οικ. Αλπαντάκη.

Και τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Πολιτιστικούς Συλλόγους Δαμάστα και Μάραθου  και το Σύλλογο Νέα Γενιά Κρουσώνα για τη μοναδική λαγάνα, τεραστίων διαστάσεων, που για ακόμη μια φορά δημιούργησαν.

Η προσπάθειά μας όμως για κέφι και χορό δε σταματά εδώ. Δίπλα στο συνάνθρωπο και τις ανάγκες του, ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 2016.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Καλή Σαρακοστή σε όλους».

Σχόλια