Ειδήσεις

Bollywood Dance Training στην πόλη του Ηρακλείου

Η Άννα Δημητράτου - ιδρύτρια της 1ης Ακαδημίας Bollywood Dance στην Ελλάδα - θα δώσει ένα μοναδικό Bollywood Dance σεμινάριο στο Ηράκλειο Κρήτης.

Προσκεκλημένη του γνωστού Δάσκαλου και Χορευτή Ανατολίτικων Χορών Malek Νίκου, έρχεται στην Κρήτη για να μυήσει στα μυστικά του μοντέρνου Ινδικού Χορού, όλους τους ενδιαφερόμενους.

Το σεμινάριο έχει σαν σκοπό να δώσει την ευκαιρία στους φίλους μας που μένουν στην Κρήτη, να μπορέσουν να διδαχθούν τις χορογραφίες της 1st Bollywood Dance Academy Greece.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες χορευτές, ηθοποιούς, αλλά και σε όλους όσοι επιθυμούν να διδαχθούν το πραγματικό Bollywood.

Ειδικά το συγκεκριμένο σεμινάριο ("Bollywood and Bellydance Crossing Movements") απευθύνεται ιδιαίτερα και σε όλους όσοι ασχολούνται με τους ανατολίτικους χορούς.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Μάρτη 2015 στη Σχολή Χορού "El-Greco" (Ηροδότου 96 - Νέα Αλικαρνασσός) και θα διαρκέσει από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 4 το απόγευμα.

Εκτός από το Σεμινάριο, ο Malek Nikos και η ομάδα του, διοργανώνουν - προς τιμήν της προσκεκλημένης τους - ένα μοναδικό Bolly-Belly πάρτυ που θα πραγματοποιηθεί στο club "Barolo" (Κοραή και Περδικάρη 3 - Ηράκλειο Κρήτης) στις 9 μ.μ. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Σχόλια