default-image

Προσπάθεια αναζήτησης του Βαγγέλη μέσω Facebook

Προσπάθεια αναζήτησης του Βαγγέλη μέσω Facebook

Η προσπάθεια για τον εντοπισμό του Βαγγέλη Γιακουμάκη παίρνει νέα τροπή, καθώς η οικογένειά του κάνει έκκληση σε απλούς ανθρώπους για να βοηθήσουν!

Μάλιστα έχει ήδη απευθυνθεί μέσω του Facebook και της σελίδας "ΒΟΗΘΑΜΕ όλοι να βρεθεί ο Βαγγέλης Γιακουμάκης", την οποία διαχειρίζεται η αδερφή του Ελένη, σε ένα ευρύ ακροατήριο, ζητώντας απ' όσους μπορούν να συμμετάσχουν σε μια ευρεία αναζήτηση αύριο Σάββατο.

Στη σελίδα αναφέρουν: «Το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου και ώρα 11:00 μαζευόμαστε όλοι στον Ηλεκτρικό Σταθμό Πειραιά να βοηθήσουμε να βρούμε τον Βαγγέλη Γιακουμάκη»… ενώ προσθέτουν: «Όσοι μπορείτε εκτυπώστε φωτογραφίες του Βαγγέλη ώστε να τις δείχνουμε σε περαστικούς!».

Ήδη πάνω από 800 άτομα έχουν δηλώσει πως θα παρευρεθούν στη συγκέντρωση.

Ο ιδιωτικός ντετέκτιβ Γιώργος Τσούκαλης, που έχει αναλάβει την υπόθεση, θα χωρίσει σε γκρουπ τους παρευρισκόμενους και θα τους καθοδηγήσει.

Νέες μαρτυρίες

Εντωμεταξύ, απομακρύνεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας στην υπόθεση του φοιτητή από το Ρέθυμνο Βαγγέλη Γιακουμάκη, όπως αποκάλυψε στην εκπομπή "Κρήτη Σήμερα" ο θείος του Γιώργος Βιδιαδάκης.

Ο θείος του Βαγγέλη επιβεβαίωσε ότι στο παιδί ασκούνταν μια μορφή ψυχολογικής βίας από ομάδα νεαρών, κάτι που διερευνά με προσοχή και η Αστυνομία στα Γιάννενα. Ο ντετέκτιβ Φώντας Βρόσγος απέκλεισε εντελώς το ενδεχόμενο ο Βαγγέλης να βρέθηκε στην Αθήνα, ενώ αυτή την ώρα οι έρευνες εστιάζονται σε μία περιοχή λίγο έξω από την πόλη των Ιωαννίνων.

Επίσης, ο θείος του νεαρού φοιτητή εξέφρασε την αγανάκτησή του για τις ανυπόστατες ειδήσεις που εμπλέκουν στην υπόθεση έναν Πακιστανό που βρίσκεται στο επαγγελματικό περιβάλλον του πατέρα του, τονίζοντας ότι αυτά είναι ψέματα που προκαλούν οργή.

Παράλληλα έκανε έκκληση αν ο Βαγγέλης ακούει να επικοινωνήσει με την οικογένειά του, η οποία βιώνει ένα απίστευτο δράμα.

Δείτε το video από την εκπομπή της "ΚΡΗΤΗ TV":

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_6ivb15wc/
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News