default-image

Όλα έτοιμα για το TEDxHeraklion

Πολιτισμός
Όλα έτοιμα για το TEDxHeraklion

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το δεύτερο TEDxHeraklion είναι γεγονός! Η μέρα πλησιάζει και όλο και περισσότερες δράσεις... αποκαλύπτονται. Να υπενθυμίσουμε ότι έχουν μείνει μόνο λίγες θέσεις και γι' αυτό όσοι θέλετε να συμμετάσχετε σε αυτή τη μεγάλη γιορτή πρέπει να προμηθευτείτε άμεσα τα εισιτήριά σας.

Δεν πωλούνται εισιτήρια στην είσοδο τη μέρα της διοργάνωσης. Θα πρέπει να μπείτε στο site, να κάνετε την αίτηση και ύστερα να πληρώσετε είτε διαδικτυακά ή στα εξουσιοδοτημένα σημεία πώλησης. Και για να πάρετε μια γεύση για το τι μας περιμένει εκείνη τη μέρα δείτε παρακάτω...

Αύριο Σάββατο 28 Φεβρουαρίου οπλιζόμαστε με όρεξη και φαντασία και ξεκινάμε για το Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου! Οι πόρτες ανοίγουν στις 11 το πρωί και οι συμμετέχοντες θα έχουν περίπου μια ώρα στη διάθεσή τους για να κάνουν την εγγραφή τους μέχρι την έναρξη του event.

Το registration office, όμως, θα παραμένει ανοιχτό όλη την ημέρα. Αφού προμηθευτούν ένα καφέ ή ένα μυρωδάτο βραστάρι, θα είναι όλα έτοιμα για την έναρξη του TEDx Heraklion/Beyond the Walls!

1η ενότητα

Στην πρώτη ενότητα, από τις 12 ως τις 2 το μεσημέρι, θα μιλήσουν οι: Γιώργος Γκιντίκας, καθηγητής της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας, Beverly Goodman, θαλάσσια γεω-αρχαιολόγος, Michael Goldberg και Αλέξης Κομσέλης, καθηγητές Επιχειρηματικότητας, Γιούλη Δοξανάκη, σύμβουλος Γεωργικών Επιχειρήσεων, Tasman, μουσικός.

2η ενότητα

Ακολουθεί διάλειμμα, κατά τη διάρκεια του οποίου θα υπάρχει ένα lunch bag για τον καθένα και στη συνέχεια, από τις 3 το μεσημέρι ως τις 5:15 το απόγευμα το λόγο έχουν οι ομιλητές της δεύτερης ενότητας: Μαρία Παπαδοπούλη, καθηγήτρια Π.Κ.-ερευνήτρια ΙΤΕ, Έλπις Χρυσοβέργης και Δώρα Μπίτση, Travel Bloggers, Julian Stubbs, Place Brand Strategist, Χάρης Θεοδωρακόπουλος, επίκουρος καθηγητής στην Επιστήμη για την Συντήρηση, Εύη Μιχαλάκη & Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, LATHOS Project, Μιχάλης Μαθιουδάκης, Stand-Up Comedian.

3η ενότητα

Ώρα για έναν καφέ, χαλάρωση και ευκαιρία για να εξερευνήσετε και τις παράλληλες δράσεις και τα installation που έχουν ετοιμάσει οι φιλοξενούμενοι καλλιτέχνες. Ακολουθεί η τρίτη ενότητα με τους εξής: Κωνσταντίνος Λάσκαρης, επικεφαλής Σχεδιασμού Ηλεκτρικών Κινητήρων Tesla, Ελένη Γαρυφαλάκη, εξειδικευμένη παιδαγωγός, σύμβουλος Αγωγής και Εκπαίδευσης, Μιχάλης Σκουλάς, υπεύθυνος του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ, Έφη Παρούτσα, φωτογράφος, Μιχάλης Κονταξάκης Τρίο και Μαρίνα Δακανάλη, μουσικοί.

After Party

Καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, και ανεξάρτητα από την κατηγορία εισιτηρίου στην οποία ανήκει ο καθένας, θα γίνονται διασκεδαστικά αλλά επιμορφωτικά workshops! Μίνι θερμοκήπιο από το xorafaki.gr, Lego serious play από τον Καλό Αγωγό, playroom από το ΙΤΕ και πολλά άλλα!

Για το τέλος έχει σχεδιαστεί Swing Jazz Latin πάρτι από τους Irida-Antonis duet, με υπέροχα cocktails και την μπίρα Sol να κρατούν συντροφιά στον κόσμο και σκορπούν κέφι στην ατμόσφαιρα! Όλοι οι ομιλητές και οι παράλληλες δράσεις στο http://blog.tedxheraklion.com. Και για όσους δεν παρευρεθούν στο Πολιτιστικό Κέντρο, όλες οι ομιλίες θα προβάλλονται παράλληλα, τη μέρα του event, στο ίδιο site. Στη συνέχεια θα ανέβουν στο διαδίκτυο!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News