default-image

Με επιτυχία η εσπερίδα για την αγροτική ανάπτυξη

Κρήτη
Με επιτυχία η εσπερίδα για την αγροτική ανάπτυξη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τη συμμετοχή πολλών αγροτών πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Κυπαρισσίου, η εκδήλωση του Δήμου Ηρακλείου για το αγροδιατροφικό σύστημα και τη στήριξη του αγροτικού τομέα σε θέματα που αφορούσαν την περιοχή.

Στην εκδήλωση, εκτός από τον αντιδήμαρχο Αγροτικού Τομέα κ. Πέτρο Ινιωτάκη, παραβρέθηκαν οι πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Κυπαρισσίου και Προφήτη Ηλία κ. Βαγγέλης Δασκαλάκης και κ. Νίκος Μαρτιμιανάκης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Μιχάλης Κασαπάκης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ κ. Νίκος Φακουρέλης, ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού κ. Γιώργος Ραπτάκης, ο πρόεδρος της Ομάδας Αμπελουργών Κρήτης κ. Πρίαμος Ιερωνυμάκης και πολλοί αγρότες και κτηνοτρόφοι της ευρύτερης περιοχής.

Ομιλητές ήταν ο κ. Ινιωτάκης, ο οποίος ανέπτυξε το σχεδιασμό της δημοτικής Αρχής για την ολοκληρωμένη αγροτική ανάπτυξη στην ενδοχώρα του δήμου Ηρακλείου, ο δρ Στεφανάκης Αλέξανδρος, κτηνίατρος και πρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα της κτηνοτροφίας και των προϊόντων της τα οποία μπορούν να γίνουν μοχλός ανάπτυξης και ο μηχανολόγος-μηχανικός της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ηρακλείου κ. Δημήτρης Αλμπαντάκης, ο οποίος ανέπτυξε διεξοδικά την πορεία και το σχεδιασμό των αρδευτικών έργων της περιοχής της Δ.Ε. Τεμένους.

Μετά το τέλος των ομιλιών, ακολούθησε συζήτηση μεταξύ των παρευρισκόμενων, οι οποίοι εκδήλωσαν μεγάλο ενδιαφέρον για τα θέματα που αναπτύχθηκαν, ενώ παρέμβαση σε θέματα αγροτικής ανάπτυξης, αμπελουργίας και ομάδων παραγωγών πραγματοποίησε η αντιπρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ, γεωπόνος, κ. Ευγενία Στυλιανού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News