default-image

Σκέψεις... αποχώρησεις και συνέντευξη Τύπου από Αλαφούζο

Αθλητισμός
Σκέψεις... αποχώρησεις και συνέντευξη Τύπου από Αλαφούζο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκτακτη συνέντευξη Τύπου με αφορμή τα όσα έγιναν στο πρόσφατο ντέρμπι της Λεωφόρου με τον Ολυμπιακό, αλλά και την τιμωρία που επεβλήθη στους πράσινους, ενημέρωσε ότι θα παραχωρήσει το Σάββατο (28/2) ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» θα τοποθετηθεί για όλες τις τελευταίες εξελίξεις (συμπεριλαμβανομένων και των όσων έγιναν στην επεισοδιακή συνέντευξη Τύπου της Superleague), ενώ θα αναλύσει και τις κινήσεις που θα γίνουν από 'δω και και πέρα από το «τριφύλλι».

Ο Γιάννης Αλαφούζος θα αναφερθεί για μία ακόμη φορά στην κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, επιπλέον θα μιλήσει για την στάση της Πολιτείας, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται το τι θα πει για την στάση που θα κρατήσουν οι πράσινοι στην ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών, για τα επεισόδια με τον Ολυμπιακό. Αν δηλαδή θα καταθέσουν έφεση ή όχι όπως τους θέλουν να πράττουν κάποιες πληροφορίες.

Πάντως κάποιες φήμες κάνουν λόγο ακόμη και για αποχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα, προκειμένου να «ταρακουνηθεί» η λιμνάζουσα κατάσταση στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ωστόσο αυτό είναι ένα ακραίο σενάριο το οποίο προς το παρόν δεν επιβεβαιώνεται και που σίγουρα αν υλοποιηθεί θα έχει πολύ σοβαρές συνέπειες για το τριφύλλι σε πολλά επίπεδα.

Ακόμη η ώρα και το μέρος της συνέντευξης Τύπου δεν έχουν γίνει γνωστά από τον επίσημο Παναθηναϊκό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News