Ειδήσεις

Η Λαϊκή Στάση Πληρωμών μπλόκαρε κι άλλους πλειστηριασμούς

Για άλλη μια φορά, μετά τη χθεσινή παρέμβαση μελών της Λαϊκής Στάσης Πληρωμών, κατέληξαν άγονοι πλειστηριασμοί ακινήτων πολιτών στο Ειρηνοδικείο του Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν τα μέλη της κίνησης, άγονοι κατέληξαν οι πλειστηριασμοί μιας ισόγειας κατοικίας στον Πόρο (από ιδιωτική εταιρεία), δύο βιοτεχνικών κτιρίων, δύο καταστημάτων και της αέρινης στήλης μιας κατοικίας (από τράπεζα).

Όπως σημειώνει η Λαϊκή Στάση Πληρωμών, η πρώτη κατοικία δεν προστατεύεται από τις ιδιωτικές εταιρείες που αγόρασαν τα δάνεια πολιτών από τις τράπεζες και από οφειλές προς τα ασφαλιστικά ταμεία και το Δημόσιο.

Με ανακοίνωσή της η Λαϊκή Στάση Πληρωμών δηλώνει κατηγορηματικά ότι θα συνεχίσει τον αγώνα κατά των πλειστηριασμών της ακίνητης περιουσίας των πολιτών που επλήγησαν σκληρά από την οικονομική κρίση.

«Εμείς δεν εφησυχάζουμε, δεν υποχωρούμε... γιατί πιστεύουμε στο δίκαιο, στην αλληλεγγύη, στην αξιοπρέπεια του ανθρώπου», αναφέρουν τα μέλη της Λαϊκής Στάσης Πληρωμών, που μας υπενθυμίζουν μέσω της ανακοίνωσής τους τη ρήση του John Naisbitt για τον άνθρωπο: «Η πιο επαναστατική αλλαγή στον 21ο αιώνα δε θα προέλθει από την τεχνολογία, αλλά από μια καινούργια αντίληψη για το τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος».

Σχόλια