default-image

"Άνοιξε" η Ηλεκτρονική Λέσχη Ανάγνωσης "Ίτανος"

Πολιτισμός
"Άνοιξε" η Ηλεκτρονική Λέσχη Ανάγνωσης "Ίτανος"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ακολουθώντας το πνεύμα της εποχής, η Λέσχη Ανάγνωση "Ίτανος", που μέχρι πρότινος λειτουργούσε μέσα από συναντήσεις των μελών της περιοριζόμενη γεωγραφικά στην πόλη του Ηρακλείου, ανοίγει τώρα την αγκαλιά της για να χωρέσει όλο τον κόσμο που διψάει για ανάγνωση, χωρίς να τον δεσμεύει ο τόπος κατοικίας του, ο περιορισμένος ελεύθερος χρόνος του ή ακόμα και η ηλικία του. Η Ηλεκτρονική Λέσχη Ανάγνωσης "Ίτανος" είναι γεγονός.

Σε τούτη εδώ την προσπάθεια είναι ευπρόσδεκτοι όλοι όσοι επιθυμούν να κάνουν κάτι διαφορετικό, κάτι δημιουργικό και να ταξιδέψουν στον κόσμο της λογοτεχνίας, όχι μόνοι τους απλά διαβάζοντας ένα βιβλίο, αλλά με παρέα την ήδη υπάρχουσα ομάδα μας, καθώς και τα μέλη που πρόκειται να προστεθούν με το πέρας του χρόνου.

«Σας προσκαλούμε με μεγάλη χαρά, λοιπόν, να μοιραστούμε τις ίδιες ανησυχίες, τις ίδιες απορίες μα και να ξεφύγουμε από τους τετριμμένους τρόπους διασκέδασης, πετυχαίνοντας μέσα από τις παρατηρήσεις και το διάλογο - έστω και ηλεκτρονικά - τη δημιουργία μιας συντροφιάς ξεχωριστής από τις υπόλοιπες. Τη συντροφιά της Ηλεκτρονικής Λέσχης Ανάγνωσης "Ίτανος"», αναφέρει η Λέσχη σε ανακοίνωσή της.

Η ηλεκτρονική διεύθυνση είναι http://ekdoseis-itanos.gr/itanos-forum/, όπου το κάθε εν δυνάμει μέλος μπορεί - χωρίς καμία επιβάρυνση - να δημιουργήσει το δικό του προφίλ και να συναναστραφεί με τα υπόλοιπα μέλη.

Ο χρόνος για τη μελέτη κάθε βιβλίου θα διαρκεί έως και 4 μήνες, διάστημα στο οποίο θα πρέπει να απαντώνται 5 ερωτήσεις. Όσοι απαντούν σωστά, μπαίνουν σε κλήρωση και ο νικητής κερδίζει μία δωροεπιταγή των 200 ευρώ, την οποία θα έχει τη δυνατότητα να εξαργυρώνει στα καταστήματα "Κωτσόβολος".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News