default-image

H Πειραιώς αποδέχεται τις κάρτες China Union Pay (CUP)

Οικονομία
H Πειραιώς αποδέχεται τις κάρτες China Union Pay (CUP)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Τράπεζα Πειραιώς, διαθέτοντας το μεγαλύτερο δίκτυο ΑΤΜ με 1.850 σημεία σε όλη την Ελλάδα, ανακοινώνει την αποδοχή των καρτών με σήμα "China Union Pay" (CUP) στο σύνολο του δικτύου ATM της και τερματικών POS αποδοχής καρτών που διαθέτει η τράπεζα σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

Η CUP, με πάνω από 3,5 δισ. κάρτες να έχουν εκδοθεί ως σήμερα, κυρίως από κινεζικές τράπεζες, είναι ο μεγαλύτερος οργανισμός έκδοσης καρτών παγκοσμίως. Η συνεργασία της CUP με την Τράπεζα Πειραιώς διευρύνει τα σημεία αποδοχής των καρτών της στην Ελλάδα, που αποτελεί έναν ανερχόμενο τουριστικό προορισμό για την Κίνα και τις χώρες της Ασίας.

Η Τράπεζα Πειραιώς γίνεται η πρώτη τράπεζα στην Ελλάδα που αποδέχεται τις κάρτες της CUP στα ATM της, διευρύνοντας έτσι τις καινοτόμες υπηρεσίες που προσφέρει από τα ATM της. Συγχρόνως, οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις με την Τράπεζα Πειραιώς για τερματικά POS αποδοχής καρτών προσφέρουν τη δυνατότητα αποδοχής και CUP καρτών, βελτιώνοντας σημαντικά το επίπεδο εξυπηρέτησης προς τους κατόχους καρτών CUP και τους συνεργαζόμενους εμπόρους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News