Ειδήσεις

Έκαψε το αυτοκίνητο και... ειδοποίησε την Πυροσβεστική!

Δεν έχει προηγούμενο η άμεση εξιχνίαση της πιο πρόσφατης υπόθεσης εμπρησμού αυτοκινήτου που εκτυλίχθηκε χθες τη νύχτα στο Ηράκλειο.

Όπως επισήμως ανακοίνωσε η Πυροσβεστική, η φωτιά που έκαψε ένα αυτοκίνητο τύπου Volkswagen χθες το βράδυ στα παλιά ΚΑΤΕΕ ήταν έργο μιας 29χρονης, η οποία, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, πυρπόλησε το Ι.Χ., χωρίς όμως να καταφέρει να κρύψει τα ίχνη της, αφού το περιστατικό εκτυλίχθηκε σε ώρα όπου ήταν αδύνατο να περάσει απαρατήρητη.

Η 29χρονη Σ.Ν. συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα από άνδρες του Ανακριτικού Τμήματος της Πυροσβεστικής και αστυνομικούς, ως υπαίτια για πυρκαγιά εκ προθέσεως και οδηγείται σήμερα στο αυτόφωρο.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η δράστιδα πήρε... η ίδια τηλέφωνο την Πυροσβεστική για να αναφέρει ότι καίγεται ένα αυτοκίνητο και μάλιστα οι εμβρόντητοι άνδρες της Πυροσβεστικής, που έσπευσαν επιτόπου, την είδαν να... κάθεται εκεί, με μικροεγκαύματα και να τους περιμένει!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ομολόγησε άμεσα την πράξη της στους πυροσβέστες και τους αστυνομικούς που επίσης έσπευσαν επιτόπου!

Χαρακτηριστικό είναι το παρακάτω βίντεο που δείχνει την εικόνα του καμένου αυτοκινήτου:

      

Σχόλια