default-image

Συνάντηση αστυνομικών υπαλλήλων Ρεθύμνης με Ανδρέα Ξανθό

Κρήτη
Συνάντηση αστυνομικών υπαλλήλων Ρεθύμνης με Ανδρέα Ξανθό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ρεθύμνης  σε συνάντηση με το βουλευτή Ρεθύμνου κ. Ανδρέα Ξανθό, αφού τον συνεχάρη για την επανεκλογή του και την τοποθέτησή του στο κυβερνητικό σχήμα ως αναπληρωτή υπουργού Υγείας, του ευχήθηκε καλή δύναμη στο δύσκολο έργο του.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε ευχάριστο κλίμα συζητήθηκαν χρόνια προβλήματα του σώματος και της περιοχής. Ο αν. υπουργός κατανόησε και αναγνώρισε τα προβλήματα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων και δήλωσε ότι είναι πρόθυμος να βοηθήσει στην εξεύρεση λύσεων.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων ο αν. υπουργός δεσμεύτηκε ότι:

α) Θα έρθει άμεσα σε επαφή με λοιπούς φορείς του νομού, με σκοπό τον προσδιορισμό οικοπεδικής έκτασης, για ανέγερση Αστυνομικού Μεγάρου, μη επαναλαμβάνοντας λάθη του παρελθόντος.

β) Θα συνεπικουρήσει τις προσπάθειές των αστυνομικών για επαναλειτουργία του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Ρεθύμνου, καθώς η εκπαίδευση, μετεκπαίδευση και επαγγελματική κατάρτιση του αστυνομικού προσωπικού θεωρείται πάντα διαχρονική και αναγκαία και

γ) Όλα τα προς συζήτηση θέματα θα μεταφερθούν στον αρμόδιο υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Πανούση, ενώ στο άμεσο μέλλον θα προγραμματιστεί δια ζώσης συνάντηση μαζί του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News