Ειδήσεις

Θεραπευτικά παραμύθια αυτήν την Παρασκευή στο "Βιβλιοσκόπιο"

Μέσα από τα παραμύθια και τα παιχνίδια τα παιδιά καταλαβαίνουν ευκολότερα και μαθαίνουν με ευχάριστο τρόπο όλα όσα τους διδάσκουμε. Είτε πρόκειται για αρετές και αξίες, είτε πρόκειται για συμπεριφορές και κοινωνικές δεξιότητες, είτε για την αντιμετώπιση φόβων και την ενίσχυση της αυτοπεποίθησής τους.

Στην ανάγνωση παραμυθιού αυτής της Παρασκευής 27/2 που διοργανώνει το βιβλιοπωλείο "Βιβλιοσκόπιο" στο Ρέθυμνο, οι διοργανωτές θα διαβάσουν και θα παίξουν με τους μικρούς φίλους των παραμυθιών τα θεραπευτικά παραμύθια και παιχνίδια της Νένας Γεωργιάδου (εκδ. "Οξυγόνο").

Η συγγραφέας είναι γνωστή ψυχολόγος και τα παραμύθια αυτού του βιβλίου χρησιμοποιήθηκαν σε πραγματικά περιστατικά και γράφτηκαν για να βοηθήσουν παιδιά να αποκτήσουν υπομονή, θάρρος, να ξεπεράσουν την αδερφική ζήλεια, να αντιμετωπίσουν φόβους, να μάθουν να διεκδικούν, να υπερασπίζονται τον εαυτό τους κ.ά.

Η εκδήλωση ξεκινάει όπως πάντα στις 18:30, με ελεύθερη είσοδο για όλους.

Το "Βιβλιοσκόπιο" βρίσκεται στην πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη 38 (αρχή Αρκαδίου) τηλ. 28310-30301 (www.biblioscopio.gr, Email: info@biblioscopio.gr).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια