default-image

Ανακοίνωση από τον Ηρόδοτο

Ποδόσφαιρο
Ανακοίνωση από τον Ηρόδοτο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς όλους όσοι στήριξαν έμπρακτα τον Ηρόδοτο εξέδωσε η διοίκηση του ιστορικού συλλόγου, επισημαίνοντας ότι θέλουν να πανηγυρίσουν όλοι μαζί στις 19 Απριλίου την παραμονή της ομάδας στη Γ' Εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ευχαριστούμε τον απλό κόσμο της Νέας Αλικαρνασσού, το τοπικά καταστήματα και τους τοπικούς επιχειρηματίες, τους συνταξιούχους και τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Ηροδότου, οι οποίοι από το υστέρημά τους βοηθάνε και στηρίζουν έμπρακτα την ομάδα του Ηροδότου σε αυτήν την πολύ δύσκολη συγκυρία της φετινής περιόδου.

Υποσχεθήκαμε από την αρχή της περιόδου ότι θα ξαναφέρουμε τον κόσμο ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ και δυστυχώς για λόγους εξωαγωνιστικούς δεν κατέστη δυνατό αυτό. Επειδή όμως η ομάδα του Ηροδότου δεν είναι και ούτε ποτέ θα γίνει ποδοσφαιρικός κομήτης, είναι ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ, την υπόσχεσή μας θα την τηρήσουμε έστω και ετεροχρονισμένα. Μην ξεχνάτε ότι στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι φέτος της ομάδας μας, με αντίπαλο την ομάδα του Ηλυσιακού, στις 19 Απριλίου, θα έχουμε την ευκαιρία να στηρίξουμε και πάλι από κοντά την ομάδα μας και να γιορτάσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ την παραμονή της ομάδας, παρ' όλες τις αντίξοες συνθήκες, στην κατηγορία της Γ' Εθνικής».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News