default-image

Συνεχίζεται η κόντρα Πανθρακικού-Φερνάντεζ…

Ποδόσφαιρο
Συνεχίζεται η κόντρα Πανθρακικού-Φερνάντεζ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και η κόντρα καλά κρατεί… Είναι ξεκάθαρο πως οι σχέσεις του Πανθρακικού με τον Ντάνιελ Φερνάντεζ οδηγούνται στα άκρα, με τον ποδοσφαιριστή να ζητά τα χρήματα και την ελευθερία του και την ΠΑΕ να του απαντά για... μπουζούκια, μπαρ, τουρισμό κλπ.

Ο Πορτογάλος πορτιέρο, που πήγε στην Κομοτηνή το καλοκαίρι, έπαιξε μόλις σε 4 ματς στο πρωτάθλημα και έκτοτε... αγνοείται. Ο ίδιος κατέθεσε προσφυγή ζητώντας το ποσό των 62.450 ευρώ και παράλληλα να μείνει ελεύθερος, αφού υποστηρίζει πως είναι απλήρωτος από τον Νοέμβριο.

Στην προσφυγή του Φερνάντεζ ο Πανθρακικός απάντησε σήμερα με ανακοίνωση, μιλώντας για μπουζούκια, μπαρ, τουρισμό κλπ. Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ:

«Αν και Πορτογάλος, ο ποδοσφαιριστής Ντάνιελ Φερνάντεζ έμαθε καλά την παροιμία του τόπου μας «φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης». Με την προσφυγή του κατά της ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ δηλώνει ότι θίχτηκε ο επαγγελματισμός του και ζητά χρηματική αποζημίωση.

Κύριε Φερνάντεζ σας ρωτάμε να μας διευκρινίσετε ποιόν «επαγγελματισμό» σας θίξαμε.

Α) τον «επαγγελματισμό» σας ως ποδοσφαιριστής;

Β) την «επαγγελματική» σας σταδιοδρομία στα μπαρ και τα μπουζούκια της Βορείου Ελλάδας;

Γ) την «επαγγελματική» σας πορεία ως τουρίστας σε χώρα της Βορείου Ευρώπης όντας αδικαιολογήτως απών από τις προπονήσεις της ομάδας;

Αν δεν μπορείτε να μας απαντήσετε ίσως μπορούν να μας εξηγήσουν οι ελληνικές δικαστικές αρχές από τις οποίες κληθήκατε για παροχή εξηγήσεων σε ποδοσφαιρικό αγώνα που συμμετείχατε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News