default-image

Μαγική βραδιά παρέα με τον Αττίκ για το Παιδικό Χωριό SOS Κρήτης

Πολιτισμός
Μαγική βραδιά παρέα με τον Αττίκ για το Παιδικό Χωριό SOS Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια μαγική βραδιά έζησαν όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στο Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου, παρέα με τραγούδια του Αττίκ, ερμηνευμένα από την Ελένη Σφακιανάκη, με το δικό της μοναδικό τρόπο. Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, ο Αττίκ, οι καλλιτέχνιδες, αλλά και ο σκοπός της συναυλίας κατάφεραν να γεμίσουν το Θεατρικό Σταθμό.

Ήταν μια υπέροχη βραδιά, όπου η συντοπίτισσα Ελένη Σφακιανάκη απογείωσε το κοινό χαρίζοντάς του μοναδικές μουσικές στιγμές με την ξεχωριστή ερμηνεία των τραγουδιών του Αττίκ, τόσο των γαλλικών όσο και των ελληνικών, ενώ η πιανίστα Πάτρα Φαρσάρη από τον Άγιο Νικόλαο τη συνόδευσε στο πιάνο με ιδιαίτερη ευαισθησία.

Παρουσιάστηκαν τραγούδια που έγραψε ο συνθέτης στο Παρίσι στις αρχές του περασμένου αιώνα, αλλά και αγαπημένα ελληνικά τραγούδια της δεκαετίας του '30, όπως "Της μιας δραχμής τα γιασεμιά", "Είδα μάτια", "Παπαρούνα", "Αν βγουν αλήθεια" κ.ά.

Η εκδήλωση οργανώθηκε από το Σοροπτιμιστικό Όμιλο Ηρακλείου "Αρετούσα" με τη συνδρομή του Δικτύου Παρέμβασης Γυναικών Κρήτης και όλα τα έσοδα διατέθηκαν για την ανέγερση του Παιδικού Χωριού SOS Κρήτης στο Ηράκλειο.

Οι οργανωτές της εκδήλωσης ευχαριστούν θερμά τις καλλιτέχνιδες για τη σπουδαία προσφορά τους για το Παιδικό Χωριό SOS Κρήτης, το Δήμο Ηρακλείου, το κομμωτήριο "ΖΕΝ" για τη χορηγία του, τον κ. Δημήτρη Χατζάκη για την επιμέλεια του ήχου και του φωτισμού, τις εκτυπώσεις Δετοράκη, το ανθοπωλείο "Άνοιξη" και τα ΜΜΕ για την προβολή της συναυλίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News