default-image

"Παράταση ζωής" για τον λαχανόκηπο

Κρήτη
"Παράταση ζωής" για τον λαχανόκηπο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανοίγει και πάλι η διαδικασία της υποβολής νέων αιτήσεων για τη δομή του δημοτικού λαχανόκηπου στο Ηράκλειο, πρόγραμμα το οποίο θα διαρκέσει μέχρι και τον Ιούνιο του 2015.

Κοινωνική δομή, στην οποία βρίσκουν καταφύγιο αρκετοί συμπολίτες μας που βλέπουν ως μια αχτίδα φωτός την καλλιέργεια της γης, εξασφαλίζοντας με τον τρόπο αυτό το καθημερινό φαγητό για την οικογένεια τους.

Από τις αιτήσεις που θα κατατεθούν, θα επιλεγούν 100 συμπολίτες μας, οι οποίοι μέσω της καλλιέργειας θα έχουν τη δυνατότητα να καρπωθούν το 90% των προϊόντων που θα παραχθούν ενώ το υπόλοιπο 10% δίδεται στο κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου Ηρακλείου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν τις αιτήσεις τους στο γραφείο διαμεσολάβησης επί της οδού Μεραμβέλου 46 ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2810/242.190.

Εντωμεταξύ, θολό παραμένει το τοπίο γύρω από τη συνέχιση της κοινωνικής δομής, από τον ερχόμενο Ιούλιο, με τις προσπάθειες όλων των αρμόδιων φορέων να εντείνονται προς τη κατεύθυνση αυτή.

Της Γεωργίας Μακάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News