default-image

Με βροχή οι καρναβαλικές εκδηλώσεις

Κρήτη
Με βροχή οι καρναβαλικές εκδηλώσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν αποτελεί σύμμαχο ο καιρός στις καρναβαλικές εκδηλώσεις σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Μανώλη Λέκκα, αφού ασθενείς βροχές προβλέπονται για σήμερα Κυριακή σε πολλές περιοχές ακόμα και στο Ρέθυμνο δυσκολεύοντας έστω και ελάχιστα τις καρναβαλικές εκδηλώσεις.

Αύριο Καθαρά Δευτέρα άστατος ο καιρός με βροχές και προσοχή χρειάζεται στο πέταγμα του χαρταετού λόγω των ηλεκτρικών καταιγίδων.

Βροχή την Κυριακή

Αναλκυτικά σύμφωνα με την "Ν.Κ":

Με καλό καιρό έγινε το Καρναβάλι στο Ηράκλειο, όμως δε θα ισχύσει το ίδιο και την Κυριακή σε όσες περιοχές έχουν προγραμματίσει καρναβαλικές εκδηλώσεις. Κι αν οι βροχές στο Ρέθυμνο, όπως προβλέπει ο μετεωρολόγος κ. Μανόλης Λέκκας, είναι παροδικές και ασθενείς, στις νότιες περιοχές της Κρήτης θα είναι έντονες.

Προσοχή την Καθαρά Δευτέρα

Βροχερή προβλέπεται και η Καθαρά Δευτέρα και θα απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή στο πέταγμα του χαρταετού. Γενικά, μετά και το τελευταίο κύμα κακοκαιρίας, οι εκδρομείς του τριημέρου θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους, καθώς το χιόνι και ο παγετός ακόμη δεν υποχώρησαν σε πολλές ημιορεινές περιοχές του νησιού.

Όπως ανέφερε ο κ. Λέκκας, οι ισχυρές βροχές και η εκδήλωση καταιγίδων κατά τόπους θα συνεχιστούν και την Τρίτη στην Κρήτη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News