Ειδήσεις

Δήλωση "βόμβα" από τον Σωκράτη Βαρδάκη (video)

Σε μία δήλωση-"βόμβα" προχώρησε την Παρασκευή μέσα από την εκπομπή "Κρήτη Σήμερα" της "ΚΡΗΤΗ ΤV" ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο κ. Σωκράτης Βαρδάκης, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις εξελισσόμενες διαπραγματεύσεις με φόντο το κρίσιμο Eurogroup.

Ο κ. Βαρδάκης τόνισε ότι «η κυβέρνηση πρέπει να φτάσει στα άκρα και ότι δεν πρέπει να κάνει ούτε βήμα πίσω, τονίζοντας ότι η ανθρωπιστική κρίση δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με μία συμφωνία χωρίς όρους».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ότι «η χρεωκοπία θα μπορούσε να είναι η κατάληξη των διαπραγματεύσεων, τονίζοντας ότι ήδη η χώρα έχει χρεοκοπήσει».

Στο ερώτημα στο αν αυτή την άποψη την ασπάζεται η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, υπογράμμισε ότι είναι η προσωπική του άποψη, την οποία υιοθετούν όμως, όπως τόνισε, και πολλοί συνάδελφοί του από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα ο κ. Βαρδάκης κάλεσε την κυβέρνηση να μην κάνει βήμα πίσω τονίζοντας ότι ένα νέο μνημόνιο δε θα λύσει την ανθρωπιστική κρίση και ίσως να έχει πιο δραματικές συνέπειες από μία χρεοκοπία.

Ο ίδιος είπε ότι θέλει και μετά τη διαπραγμάτευση να εξακολουθεί να βλέπει στα μάτια τους πολίτες που τον στήριξαν, τονίζοντας ότι αυτό που προέχει, πέρα από τη διαπραγμάτευση και πέρα από τη χρεοκοπία, είναι η αξιοπιστία απέναντι στους πολίτες που στήριξαν το ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή "Κρήτη Σήμερα":

Μάνος Δασκαλάκης

Σχόλια