Ειδήσεις

Συνάντηση Π. Μπαριτάκη με τους αστυνομικούς διευθυντές

Η αστυνόμευση στην επικράτεια του δήμου Βιάννου, ήταν το θέμα της συνάντησης του γενικού αστυνομικού διευθυντή Κρήτης υποστράτηγου κ. Μ. Καραμαλάκη, του αστυνομικού διευθυντή Ηρακλείου κ. Ν. Χριστοφάκη με τον δήμαρχο Βιάννου κ. Παύλο Μπαριτάκη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Βιάννου και κατά τη διάρκειά της έγινε συνοπτική ενημέρωση του δημάρχου για το πλέγμα των δράσεων αστυνόμευσης που ήδη έχουν ξεκινήσει να εφαρμόζονται και αφορούν την ασφάλεια των πολιτών της ενδοχώρας.   

Επίσης αντηλλάγησαν απόψεις για την καλύτερη αστυνόμευση της περιοχής, και διαβεβαίωσαν το δήμαρχο ότι θα κάνουν ότι είναι εφικτό, στα υπηρεσιακά τους πλαίσια, ώστε να ενισχυθεί το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών, αλλά και σε πρακτικό επίπεδο να υπάρχει περαιτέρω ενίσχυση της αστυνόμευσης στην ευρύτερη περιοχή του Βιάννου.

Τονίσθηκε ιδιαίτερα η τακτική πλέον παρουσία της αστυνομίας ακόμη και στους πιο απομακρυσμένους οικισμούς του Δήμου γιατί η ασφάλεια της ζωής και της περιουσίας των πολιτών αποτελεί ύψιστο καθήκον της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σχόλια