default-image

Αμπντούν: "Δεν έπρεπε να φύγω από τον Ολυμπιακό"

Αθλητισμός
Αμπντούν: "Δεν έπρεπε να φύγω από τον Ολυμπιακό"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τζαμέλ Αμπντούν θέλοντας να κάνει το παραπάνω βήμα στην καριέρα του αποχώρησε από τον Ολυμπιακό με «κακό» τρόπο για να πάρει μεταγραφή στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Τα πράγματα όμως δεν πήγαν όπως τα περίμενε ο Αλγερινός άσος , αφού ποτέ δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στις αγγλικές απαιτήσεις με αποτέλεσμα οι συμμετοχές του τον τελευταίο 1,5 χρόνο να είναι ελάχιστες και τώρα να δοθεί δανεικός στη Λόκερεν.

Με δηλώσεις του στην «Le Buteur» έκανε λόγο για λάθος επιλογή και τόνισε πως θα σταθεί ξανά στα πόδια του. «Είναι αλήθεια πως πέρασα έξι δύσκολους μήνες. Δεν είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που αντιμετωπίζω τέτοιες καταστάσεις, όμως έχοντας τον Θεό στο πλάι μου τα ξεπερνάω όλα», είπε αρχικά ο 29χρονος άσος και συνέχισε: «Ξέρω πως έχω απογοητεύσει τους θαυμαστές μου, όμως μένουν ακόμα 3-4 μήνες ποδοσφαίρου και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό στην Λόκερεν».

Επίσης μίλησε και για τον Ολυμπιακό λέγοντας: «Απέδειξα στον Ολυμπιακό πως μπορώ να τα καταφέρω. Έδειξα ποια είναι η αξία μου. Είμαι Αλγερινός και όπως λένε στην πατρίδα μου, είμαστε σαν τις γάτες. Ακόμα και να χάσουμε την ισορροπία μας θα πέσουμε με τα πόδια. Πάντως αν ήξερα τι θα συνέβαινε στην Νότιγχαμ δεν θα έφευγα ποτέ από τον Ολυμπιακό. Δεν κλαίω την μοίρα μου, αλλά πρέπει να δουλέψω σκληρά για να επανέλθω».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News