Ειδήσεις

Βελτιώνεται πρόσκαιρα ο καιρός

Βελτιώνεται πρόσκαιρα ο καιρός από σήμερα στην Κρήτη, σύμφωνα με το μετεωρολόγο Μανόλη Λέκκα.

Χιόνι και χαμηλές θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια της νύχτας, ωστόσο, καθιστούν προς το παρόν επικίνδυνο το οδικό δίκτυο.

Προβλήματα ηλεκτροδότησης σημειώνονται σε αρκετές περιοχές του νησιού, ενώ παραμένουν κλειστά τα σχολεία όπου η διέλευση είναι αδύνατη.

Στις 10 το πρωί η έναρξη των μαθημάτων στα σχολεία του δήμου Γόρτυνας, σύμφωνα με το δήμαρχο. Στη Βιάννο με απόφαση του δημάρχου θα είναι κλειστά τα σχολεία σε Βιάννο, Άρβη, Ψαρή Φοράδα και Αμιρά, ενώ κλειστός παραμένει και ο Δημοτικός Παιδικός Σταθμός.

Στην ανακοίνωση του Δήμου Βιάννου αναφέρεται: «Σύμφωνα με απόφαση του δημάρχου Βιάννου Παύλου Μπαριτάκη, λόγω του παγετού που καθιστά επικίνδυνη τη μεταφορά των μαθητών, της προγραμματισμένης διακοπής της ηλεκτροδότησης από 8:00 έως 15:00, των ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στο δήμο Βιάννου και για λόγους πολιτικής προστασίας, δε θα λειτουργήσουν για σήμερα Παρασκευή 20/2/2015 οι παρακάτω σχολικές μονάδες:

1. Γυμνάσιο Βιάννου

2. Λύκειο Βιάννου

3. Δημοτικό Σχολείο Άνω Βιάννου

4. Δημοτικό Σχολείο Αμιρών

5. Δημοτικό Σχολείο Άρβης

6. Δημοτικό Σχολείο Ψαρής Φοράδος

7. Νηπιαγωγείο Άρβης

8. Νηπιαγωγείο Άνω Βιάννου

9. Νηπιαγωγείο Ψαρής Φοράδος

Κλειστός θα παραμείνει και ο Δημοτικός Παιδικός Σταθμός».

Εγκλωβισμένοι νεφροπαθείς

Τρεις εγκλωβισμένοι νεφροπαθείς μεταφέρθηκαν από την Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ για αιμοκάθαρση στην Αγία Βαρβάρα, ενώ αλλεπάλληλα ήταν και τα τροχαία ατυχήματα.

Αντίστοιχες εικόνες παρατηρήθηκαν στη Βιάννο, αλλά και στην Ιεράπετρα, όπου μια ανάσα από τη θάλασσα τα θερμοκήπια ντύθηκαν στα λευκά.

Στα λευκά και τα Χανιά, με την κυκλοφορία των αυτοκινήτων σε πολλά σημεία να είναι ιδιαίτερα δύσκολη.

Σχόλια