default-image

Συνεχίζονται οι επενδύσεις στην Κρήτη από τη WIND

Ηράκλειο
Συνεχίζονται οι επενδύσεις στην Κρήτη από τη WIND

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεχίζει και το 2015 τη δυνατή παρουσία της στη λιανική αγορά η WIND, εγκαινιάζοντας ένα ακόμα υπερσύχρονο κατάστημα τηλεπικοινωνιών στο Ηράκλειο. Ήδη σήμερα λειτουργούν και άλλα νέα καταστήματα WIND στην ευρύτερη περιφέρεια της Κρήτης και συνολικά 70 σε όλη την Ελλάδα, ενώ μέχρι το τέλος του 2015 θα υπάρχουν 160.

Το νέο κατάστημα WIND στην Λεωφόρο Κνωσού 202, όπως και όλα τα ανανεωμένα της αλυσίδας, συνδυάζει μοναδικά την τεχνολογία, τη λειτουργικότητα και την υψηλή αισθητική και αυτά με την υπογραφή του μεγαλύτερου διεθνούς γραφείου εξειδίκευσης στο brand & retail design, την Allen International.

Το κατάστημα χαρακτηρίζεται από μία φιλοσοφία τελείως διαφορετική απ' ότι είχαμε συνηθίσει μέχρι σήμερα, με έμφαση στη φιλικότητα, την καινοτομία, τη διαδραστικότητα και την προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, στοιχεία που και αποτελούν την αιχμή του δόρατος για μια επιτυχημένη πορεία στη λιανική αγορά με στόχο οι Κρητικοί να μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες τους σε ότι αφορά στην τεχνολογία και τις τηλεπικοινωνίες.

Η διαμόρφωση ενός high tech περιβάλλοντος στα καταστημάτων WIND σε συνδυασμό με τις εξειδικευμένες ομάδες εξυπηρέτησης έχουν συμβάλει σημαντικά στην εξοικείωση των επισκεπτών με προϊόντα και υπηρεσίες τελευταίας τεχνολογίας όπως Smartphones, tablets και wearables τα οποία έχει τη δυνατότητα να ανακαλύψει ζωντανά, να πλοηγηθεί και να τα συγκρίνει. Ταυτόχρονα το νέο αυτό concept έχει αποδώσει σημαντικά και το walk-in στα νέα καταστήματα WIND είναι αυξημένο κατά 23%, σημειώνουν σχεδόν 30% περισσότερες πωλήσεις σε σύγκριση με την υπόλοιπη αλυσίδα ενώ στα αξεσουάρ και τις συσκευές οι πωλήσεις τους είναι υπέρ-διπλάσιες.

Στο νέο κατάστημα ο επισκέπτης/πελάτης έχει μια μοναδική εμπειρία είτε μέσα από τις διαδραστικές οθόνες αφής και το ειδικό λογισμικό που έχει δημιουργήσει η WIND, είτε με τη βοήθεια της εξειδικευμένης ομάδας του καταστήματος, ώστε να εξερευνήσει τις επιλογές του στην κινητή, τη σταθερή και το Internet σε κάθε πιθανό συνδυασμό να συγκρίνει live τις συσκευές που τον ενδιαφέρουν και να προσαρμόσει απόλυτα τις επιλογές του στις ανάγκες του.

Μιλώντας στα εγκαίνια του νέου καταστήματος WIND στην Λεωφόρο Κνωσού, ο Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της WIND Ελλάς κ. Γιώργος Τσαπρούνης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Για τη WIND το έργο της ανανέωσης της αλυσίδας των καταστημάτων της συνεχίζεται δυναμικά σε όλη την Ελλάδα και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις στη ελληνική λιανική αγορά η οποία θα ξεπεράσει τα 20 εκατ. ευρώ.

Πρόκειται για μία ιδιαίτερα σημαντική στρατηγική απόφαση σε μια περίοδο ιδιαίτερα ασφυκτική για την ελληνική οικονομία και την αγορά του κλάδου αλλά τα αποτελέσματα ήδη δείχνουν ότι η εταιρεία κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση, βελτιώνοντας την απόδοσή της, τονώνοντας την τοπική επιχειρηματικότητα και τους συνεργάτες της και προσφέροντάς μία εμπειρία διεθνούς επιπέδου στους καταναλωτές».

Οι υπεύθυνες του καταστήματος Κάλλια και Μαίρη Στουρνάρα ανέφεραν: «Όλοι στο νέο μας κατάστημα έχουν την ευκαιρία να κάνουν ένα βήμα μπροστά στο μέλλον και να εξερευνήσουν τις νέες δυνατότητες που η τεχνολογία και οι τηλεπικοινωνίες μπορούν να τους προσφέρουν. Η ομάδα μας θα συνεχίσει να είναι δίπλα στους πελάτες μας προσφέροντας υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και εξυπηρέτησης και να χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News