Ειδήσεις

Σε μια "συμβολική εκδήλωση" έκοψαν την πίτα στο ΤΕΕ/ΤΑΚ

Σε εξαιρετικό κλίμα, παρουσία πλήθους κόσμου, κόπηκε χθες Τετάρτη 18/2/2015 η πρωτοχρονιάτικη πίτα στην αίθουσα της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ/ΤΑΚ.

Ο πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΑΚ Ιωάννης Χαρωνίτης καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και στο σύντομο χαιρετισμό του μεταξύ άλλων ανέφερε: «Η σημερινή είναι μια εκδήλωση συμβολική για όλους εμάς που ανήκουμε στην οικογένεια των μηχανικών που αποτελούμε το Τεχνικό Επιμελητήριο, το θεσμοθετημένο τεχνικό σύμβουλο του κράτους. Εκδήλωση συμβολική και που εύχομαι ολόψυχα η νέα χρονιά να κάνει την ελπίδα πράξη για τη χώρα μας αλλά και ειδικότερα για μας τους μηχανικούς που τα τελευταία χρόνια έχουμε υποστεί με όλη της τη σφοδρότητα την οικονομική - και όχι μόνο - κρίση που μαστίζει τη χώρα μας».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Σεβασμιότατος  Αρχιεπίσκοπος  Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος, οι αντιπεριφερειάρχες κ. Κουκιαδάκης και κ. Μανασάκη, ο δήμαρχος Αρχαρνών-Αστερουσίων κ. Κοκοσάλης, οι αντιδήμαρχοι Ηρακλείου κ. Ινιωτάκης, Αναστασάκης και Μαμουλάκης, ο κ. Μαυράκης ως εκπρόσωπος της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου κ. Ροζάκης, ο αρχηγός της δημοτικής παράταξης "Ενεργοί Πολίτες" κ. Λυγερός, ο αντιδήμαρχος Χερσονήσου κ. Λουλουδάκης, ο πρόεδρος του ΤΕΙ Κρήτης κ. Καπετανάκης, ο πρόεδρος των Εργοληπτών Ηρακλείου κ. Μπελιμπασάκης, ο πρόεδρος της ΕΜΔΥΔΑΣ κ. Γέμελας, πρόεδροι των Συλλόγων Μηχανικών, καθώς και περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι.

Το ΤΕΕ/ΤΑΚ με ανακοίνωσή του ευχαριστεί τα μέλη του, τους προσκεκλημένους και φίλους, «που παρευρέθηκαν στην πρώτη εκδήλωση και στο καλωσόρισμα του 2015, αλλά και την "Ένωση Πεζών" για την ευγενική χορηγία των τοπικών κρασιών που μας προσέφερε».

Σχόλια