default-image

Είχαν ρημάξει αυτοκίνητα και καταστήματα 2 νεαροί "ποντικοί"

Κρήτη
Είχαν ρημάξει αυτοκίνητα και καταστήματα 2 νεαροί "ποντικοί"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον εισαγγελέα αυτήν την ώρα τρεις νεαροί αλβανικής καταγωγής. Οι δύο 21χρονοι από το Δεκέμβρη μέχρι και χθες φέρονται να έχουν ρημάξει καταστήματα και οχήματα στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου. Συνολικά βαρύνονται με 26 υποθέσεις.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν οι δύο νεαροί έσπασαν ένα όχημα, αλλά έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη του και εκείνοι τον γρονθοκόπησαν και του πήραν και το κινητό του τηλέφωνο.

Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου ξεκίνησε τις έρευνες για τη σύλληψή τους. Τελικά ο ένας 21χρονος μαζί με έναν 23χρονο εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε κλεμμένο Ι.Χ. Οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. έλεγξαν τόσο τους ίδιους όσο και το όχημα, μέσα στο οποίο βρέθηκαν και διαρρηκτικά εργαλεία. Παράλληλα στην κατοχή του 21χρονου βρέθηκε και το κλεμμένο κινητό από το τελευταίο τους θύμα, με συνεργό έναν ακόμη 21χρονο.

Στα σπίτια τους, στις έρευνες που ακολούθησαν, βρέθηκαν κινητά τηλέφωνα, ρουχισμός, ηλεκτρονικοί υπολογιστές και ένας σουγιάς. Η έρευνα συνεχίζεται, καθώς εκτιμάται πως οι νεαροί είχαν προβεί και σε άλλες παρόμοιες πράξεις, που όμως δεν είχαν καταγγελθεί.

Οι δύο 21χρονοι και ο 23χρονος, που κατηγορείται για κλοπή αυτοκινήτου και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, καθώς κατά την έρευνα που έγινε από αστυνομικούς βρέθηκε πάνω του μικροποσότητα κάνναβης, είναι πλέον αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη.

Μαρία Μαυρομάτη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News