default-image

Νέο ρεκόρ ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Ποδόσφαιρο
Νέο ρεκόρ ο Κριστιάνο Ρονάλντο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά από αρκετό καιρό ο Κριστιάνο  Ρονάλντο δήλωσε «παρών» στις αναμετρήσεις της Ρεάλ Μαδρίτης σκοράροντας στο ματς με τη Σάλκε και σημείωσε και ρεκόρ!

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός δέχθηκε το προηγούμενο διάστημα δριμεία κριτική, όμως χθες με τα επιτεύγματά του έδειξε ότι είναι εδώ και θα συνεχίσει να γράφει με «χρυσά γράμματα» το όνομά του στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά τα ρεκόρ του Ρονάλντο μετά το χθεσινό παιχνίδι στο Γκελζενκίρχεν

6: Έγινε ο έκτος παίκτης στην ιστορία του Champions League που πετυχαίνει δέκα γκολ με κεφαλιά, ύστερα από τους Φερνάντο Μοριέντες, Ραούλ, Φιλίπο Ιντσάγκι, Ζαρντέλ και Αντρέι Σεφτσένκο.

10: Βοήθησε τη Ρεάλ Μαδρίτης να πετύχει τη δέκατη σερί νίκη στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση με το γκολ και την ασίστ του στο χθεσινό παιχνίδι με τη Σάλκε. Συγκεκριμένα, οι «μερένχες» έχουν το απόλυτα (7-7) από τους ομίλους μαζί με τον τελικό και τους περσινούς ημιτελικούς.

12: Κατάφερε να σκοράρει για 12 σερί εκτός έδρας παιχνίδι στον θεσμό και είναι ο πρώτος που σημειώνει το συγκεκριμένο επίτευγμα.

28: Έγινε ο πρώτος παίκτης με 28 νίκες σε νοκ-άουτ αγώνες του Champions League, ξεπερνώντας τους Έντβιν Φαν Ντερ Σαρ και τον Βίκτορ Βαλντές.

29 γκολ και ασίστ συνολικά έχει ο Ρονάλντο τα τελευταία δύο χρόνια στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ενώ ο Λιονέλ Μέσι έχει 18.

58: Έφτασε τα 58 γκολ με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης στον θεσμό, έχοντας μάλιστα παίξει σε ισάριθμες αναμετρήσεις με τον ισπανικό σύλλογο.

73: Έχει καταφέρει να σκοράρει 73 φορές ομίλους του Champions League, την ώρα που ο Μέσι έχει πετύχει 75 γκολ και ο Ραούλ σταμάτησε στα 71.

76: Κατάφερε να φτάσει στα 76 τέρματα στους ευρωπαϊκούς αγώνες, πιάνοντας στην κορυφή της σχετικής λίστα τον Αργεντινό άσο της Μπαρτσελόνα και τον πρώην αρχηγό της Ρεάλ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News