Ειδήσεις

Στο σκοτάδι οι έρευνες για το θαμμένο σκελετό στο Ρέθυμνο

Σκοτάδι και μυστήριο καλύπτει την υπόθεση εντοπισμού ενός ανθρώπινου σκελετού, που όπως αποκαλύφθηκε ήταν θαμμένος στα όρια της παραλίας στον Πηγιανό Κάμπο στο Ρέθυμνο. Το θρίλερ άρχισε να ξεδιπλώνεται χάρη στην παρατηρητικότητα ενός πολίτη που έκανε τον περίπατό του στην παραλιακή ζώνη.

Ο ίδιος εντόπισε κάποια οστά μισοθαμμένα στην άμμο και τη λάσπη και έσπευσε να ενημερώσει το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου. Κλιμάκιο της υπηρεσίας που έσπευσε εκεί διαπίστωσε πως, πέρα από τα εμφανή οστά, ο υπόλοιπος ανθρώπινος σκελετός βρισκόταν θαμμένος σε βάθος ενάμισι μέτρου.

Οι έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων μηνών παρέσυραν το χώμα και άρχισαν να αποκαλύπτουν το μακάβριο εύρημα. Από το σκελετό φαίνεται ότι λείπουν τα χέρια. Το θρίλερ για την ταυτότητα του θύματος αλλά και για το πώς κατέληξε εκεί το πτώμα του, καλά κρατεί.

Στην ίδια παραλιακή ζώνη σε απόσταση περίπου 2 χιλιόμετρων είχαν αποκαλυφθεί ανήμερα των Φώτων και άλλα ανθρώπινα απομεινάρια. Συγκεκριμένα, τα οστά της λεκάνης και τα κάτω άκρα, τα οποία εκτιμάται ότι εκβράστηκαν στην ακτή λόγω της θαλασσοταραχής. Όπως έχει αποφανθεί ο ιατροδικαστής Αντώνης Παπαδομανωλάκης, ανήκουν σε νεαρό άνδρα μετρίου αναστήματος, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο διάστημα του καλοκαιριού. Ακόμη ωστόσο δεν έχουν προκύψει απαντήσεις από τα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών που επιχειρούν την ταυτοποίηση του θύματος μέσω σύγκρισης του DNA που έχει εξαχθεί.

Σχόλια