default-image

Δεν βιάζεται ο Λόρια

Αθλητισμός
Δεν βιάζεται ο Λόρια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ φέρονται να ενδιαφέρονται για τον Γκιόργκι Λόρια του ΟΦΗ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς είχε προ μερικών εβδομάδων επαφή με την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Επρόκειτο για μια απλή συζήτηση, δίχως οι δύο πλευρές να μπουν σε λεπτομέρειες αναφορικά με πιθανή συνεργασία στο μέλλον.

Αυτή τη χρονική στιγμή, το ενδεχόμενο να παραμείνει στην Ελλάδα ο Γεωργιανός τερματοφύλακας, αν θέλουμε να το πάμε σε ποσοστά, δεν ξεπερνά το 50%. Ξαναλέμε, στην παρούσα φάση. Το διάστημα αυτό ο 29χρονος τερματοφύλακας έχει ως κύριο μέλημα να βοηθήσει όσο περισσότερο μπορεί τον ΟΦΗ, που περνά περίοδο βαθιάς κρίσης.

Ο Λόρια δεν έχει λόγο να βιάζεται για να επιλέξει τον νέο σταθμό της καριέρας του. Η Εθνική Γεωργίας θα αντιμετωπίσει στα τέλη Μαρτίου τη Γερμανία, σε παιχνίδι για τα προκριματικά του Euro 2016. Εκεί θα επιδιώξει να πραγματοποιήσει καλή εμφάνιση, ώστε όλα τα φώτα να πέσουν πάνω του. Σε μια τέτοια εξέλιξη, οι προτάσεις που θα έχει θα είναι σαφώς περισσότερες και καλύτερες. Θα ήταν επομένως λάθος του να υπογράψει από τώρα σε άλλη ελληνική ομάδα.

Ασφαλώς και υπάρχει και η άλλη πιθανότητα, δηλαδή να αποδειχθεί καταστροφική η βραδιά για τον Λόρια και την ομάδα, ωστόσο ο ίδιος σκέφτεται θετικά, έχοντας πίστη στις δυνατότητές του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News