default-image

Ισόπαλος 2-2 ο Εργοτέλης με Πανιώνιο

Ποδόσφαιρο
Ισόπαλος 2-2 ο Εργοτέλης με Πανιώνιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισόπαλο 2-2 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι του Εργοτέλη με τον Πανιώνιο στο "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης" στην προσπάθεια των δύο ομάδων για παραμονή στην κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν να χάνουν με 2-0 όμως κατάφεραν τουλάχιστον να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας.

Το αποτέλεσμα βέβαια επί της ουσίας δεν ευνοεί ούτε τον Εργοτέλη ούτε τον Πανιώνιο και αυτό  γιατί οι μεν γηπεδούχοι έμειναν πίσω στην προσπάθεια που κάνουν να ξεφύγουν από τις θέσεις του υποβιβασμού, οι δε Νεοσμυρνιώτες γιατί δεν κράτησαν το προβάδισμα μετά τα δύο γκολ που σημείωσαν, αλλά και γιατί δεν απομακρύνθηκαν  κι άλλο από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Σημειώνεται ότι ντεμπούτο στον πάγκο του Εργοτέλη έκανε ο Γιάννης Ματζουράκης.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη βρέθηκε μπροστά στο σκορ μόλις στο 5ο λεπτό, χάρη στο αυτογκόλ του Τζανακάκη. Το γρήγορο γκολ έφερε από νωρίς με την πλάτη στον τοίχο τον Εργοτέλη, ενώ οι «κυανέρυθροι» παρέμειναν ψηλά δημιουργώντας προβλήματα στην άμυνα του Σαράνοφ.

Οι φιλοξενούμενοι δεν αντιμετώπισαν πρόβλημα στις προσπάθειες των παικτών του Ματζουράκη. Στο 29ο λεπτό, ο Τζανακάκης έγινε και πάλι μοιραίος, αφού έχασε την μπάλα από τον Φούντα, που πλάσαρε σωστά κάνοντας το 2-0.

Ο Εργοτέλης ξαναμπήκε στο ματς, μειώνοντας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ουλά στο 36ο λεπτό. Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι ήταν πιο ζωηροί, όμως το ημίχρονο τους βρήκε πίσω στο σκορ.

Πιο συντηρητικό ρυθμό είχε το ματς στο ξεκίνημα του δεύτερου 45λεπτου. Ο Πανιώνιος, έχοντας το προβάδισμα, είχε ως ξεκάθαρη προτεραιότητά του τα αμυντικά του καθήκοντα, ενώ όποτε του δινόταν η ευκαιρία απειλούσε την εστία του Σαράνοφ, με γρήγορες επιθέσεις από τους Μπακασέτα και Φούντα. Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν με να μπουν με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή, όμως τα τελειώματά τους δεν ήταν καλά.

Λεπτό με το λεπτό, η ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη αύξανε την πίεσή της και άρχισε να γίνεται πιο ουσιαστική. Τελικά η ζημιά έγινε από τον Ολαϊτάν, που με ωραία προβολή στο 73ο λεπτό νίκησε τον Παπαδόπουλο, που δεν μπόρεσε να διώξει σωστά την μπάλα.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γ. Ματζουράκης): Σαράνοφ, Τζανακάκης (85' Σολάρι), Λουβιόν, Γκορκς, Λυκογιάννης, Γκέντσογλου (46'Ολαϊτάν), Μπόε Καν, Καλέ (66' Χαλκιαδάκης), Γιουσούφ, Χουλά, Τζίλας

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μ. Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Τασουλής, Ρισβάνης, Οικονόμου, Κόρμπος, Μητρόπουλος, Φούντας (70' Κολοβός), Μπουμάλ (90'+3' Κ. Γκέζος), Αργυρόπουλος, Μπακασέτας (77' Ιμπαγάσα), Γιάννου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News