Ειδήσεις

Έρευνες για τον αγνοούμενο φοιτητή-Έκκληση της οικογένειας

Ένα ακόμη σενάριο που φέρει τον 20χρονο Βαγγέλη Γιακουμάκη να έχει μετακινηθεί στην Αθήνα, και συγκεκριμένα στο Μοναστηράκι, καλούνται να εξετάσουν οι αστυνομικές Αρχές μετά από σχετικές πληροφορίες. Μάλιστα, κάποιες τοποθετούν χρονικά την παρουσία του ατόμου, που μοιάζει να ταιριάζει στα χαρακτηριστικά του αγνοούμενου, στο σταθμό του μετρό στο Μοναστηράκι το πρωί της Τρίτης.

Στην Αθήνα έφτασαν ήδη συγγενείς του 20χρονου φοιτητή που ζητούν να δουν και οι ίδιοι το οπτικό υλικό που έχει στη διάθεσή της η ΕΛ.ΑΣ., ώστε να βεβαιώσουν ή όχι ότι το άτομο που εικονίζεται υπάρχει πιθανότητα να είναι ο αγνοούμενος.

Η έρευνα για τον εντοπισμό του Βαγγέλη Γιακουμάκη βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή της, σχεδόν δύο εβδομάδες μετά την εξαφάνισή του.

Τα προηγούμενα 24ωρα είχε έχει δοθεί βαρύτητα σε κάποιες μαρτυρίες που έδωσαν το στίγμα του 20χρονου φοιτητή είτε στην Αμφιλοχία, είτε στο Αγρίνιο, όπου αστυνομικοί των τοπικών υπηρεσιών και της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης αναζητούν οπτικό υλικό που να ενισχύει τις μαρτυρίες, σε μια προσπάθεια να μη χαθεί άλλος χρόνος με θολές και λανθασμένες πληροφορίες που καθυστέρησαν τις αρχικές έρευνες.

Τα νέα στοιχεία για τον 20χρονο αγνοούμενο

Ο θείος του 20χρονου αγνοούμενου από το Ρέθυμνο, Γιώργος Βιβιαδάκης, μίλησε στην εκπομπή "Κρήτη Σήμερα" της "ΚΡΗΤΗ ΤV" για τα νέα στοιχεία που προέκυψαν από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου χθες αργά το βράδυ, με ποιους δηλαδή μίλησε ο Βαγγέλης στις 11:45 το πρωί της 6ης Φεβρουαρίου.

Ο κ. Βιβιαδάκης αναφέρθηκε με οργή σε όσους διαδίδουν αναληθείς πληροφορίες μέσω των social media, ενώ αποκάλυψε όλα τα στοιχεία εκείνα που πλέον εκδίδει με σιγουριά και ασφάλεια η Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων.

«Του ασκήθηκε βία από κάποιους λεβέντες και γι' αυτό έφυγε… Είμαστε πλέον σίγουροι», λέει και αναφέρεται στα στοιχεία πολιτών που θέλουν τον Βαγγέλη να εμφανίζεται μεταξύ Αγρινίου και Αμφιλοχίας αλλά και στην Αθήνα.

Παρακολουθήστε το απόσπασμα...

Σχόλια