Ειδήσεις

Σαμαράς: "Η επιμονή στο λάθος είναι το χειρότερο λάθος"

Οι εξελίξεις στην οικονομία και η πορεία των διαπραγματεύσεων, εξετάστηκαν κατά τη συνεδρίαση του άτυπου Πολιτικού Συμβουλίου της Ν.Δ., υπό τον Αντώνη Σαμαρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Σαμαράς τόνισε «πως επιμονή στο λάθος, είναι το χειρότερο λαθος που μπορεί να κανει η κυβέρνηση» ενώ ήταν κοινή διαπιστωση ότι στενεύουν τα χρονικά περιθώρια. Οπως είπε ο κ. Σαμαράς «ελπίδα της Ν.Δ. είναι να προχωρήσει θετικά η διαπραγμάτευση και να βρεθεί λύση».

Σε ότι αφορά τα νομοσχέδια που θα καταθέσει το επόμενο διάστημα η κυβέρνηση, αποφασίστηκε να τοποθετηθούν οι βουλευτές του κόμματος στις αρμόδιες επιτροπές.

Στη συνεδρίαση εκφράστηκε και η έντονη ανησυχία για τις αρνητικές, οπως τις χαρακτηρίζουν στη ΝΔ, εξελίξεις στο θέμα του αγωγού ΤΑP μετά και τη συνάντηση του Π. Λαφαζάνη με την πλευρά των Αζέρων.

Στο άτυπο Πολιτικό Συμβούλιο, σύμφωνα με το ethnos.gr, συμμετείχαν οι κκ. Κ. Καραγκούνης, Αν. Παπαμιμίκος, Ευ. Μεϊμαράκης, Ι. Πλακιωτάκης, Ν. Κακλαμάνης, Κυρ. Μητσοτάκης, Ι. Βρούτσης και Αδ. Γεωργιάδης.

Σχόλια