Ειδήσεις

Ο Σύλλογος Αγ. Αικατερίνης για την απώλεια του Στ. Καμπέλη

Οδύνη και θλίψη εκφράζει μέσω ανακοίνωσης-ψηφίσματος ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Αικατερίνης της ομώνυμης συνοικίας του Ηρακλείου για το θάνατο του πρώην περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Καμπέλη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών μετά από νοσηλεία του στο ΠΑΓΝΗ καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας.

Ο πρώην περιφερειάρχης ήταν επίτιμο μέλος του Συλλόγου, με τη διοίκηση του οποίου συνεργάστηκε για πολλά χρόνια και πρόσφερε από τη θέση του γ.γ. ΠΕΧΩΔΕ πολύτιμες υπηρεσίες στη συνοικία της Αγίας Αικατερίνης.

Όπως αναφέρει το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Αικατερίνης του δήμουΗρακλείου στην ανακοίνωση-ψήφισμα, «με οδύνη και θλίψη μάθαμε για το θάνατο του Σταύρου Καμπέλη, επίτιμου μέλους του Πολιτιστικού Συλλόγου μας, π. περιφερειάρχη Κρήτης και Θράκης και π. γενικού γραμματέα στα υπουργεία Εσωτερικών και ΠΕΧΩΔΕ.

Ο Σταύρος Καμπέλης υπήρξε ξεχωριστή προσωπικότητα της πόλης μας. Πρότυπο ήθους, ευγένειας, εργατικότητας και προσφοράς στον τόπο που τόσο αγάπησε και υπηρέτησε.

Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι, αφήνοντας πίσω ένα πολύ σημαντικό έργο για την πρόοδο και την ανάπτυξη της Κρήτης αλλά και της χώρας γενικότερα.

Η απώλεια του Σταύρου Καμπέλη αποτελεί μεγάλο πλήγμα και για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Αικατερίνης, για όλους εμάς που είχαμε τη τύχη και τη χαρά να τον γνωρίσουμε, να τον κάνουμε φίλο και να συνεργαστούμε μαζί του για πολλά χρόνια.

Εμείς οι κάτοικοι της συνοικίας Αγίας Αικατερίνης Ηρακλείου του οφείλουμε πολλά. Βοήθησε καθοριστικά κυρίως ως γ.γ. ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε  που προώθησε και επιτάχυνε τη διαδικασία της ένταξης της περιοχής μας στο σχέδιο πόλης, καθώς επίσης την καταλυτική και αποφασιστική του βοήθεια και στήριξη στην ανέγερση του νέου τριώροφου ιδιόκτητου κτιρίου μας, που σήμερα στεγάζεται το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης και Έκφρασης.

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Αικατερίνης του ΔήμουΗρακλείου συνεδρίασε εκτάκτως και ομόφωνα αποφάσισε:

1) Να εκφράσει τις πιο θερμές συλλυπητήριες ευχές του στην οικογένεια,

2) Να καταθέσει το ποσό των 50 €  στην Επιτροπή Διακονίας και Αγάπης της Ενορίας Αγίας Αικατερίνης Ηρακλείου και

3) Το Δ.Σ. να παραστεί σύσσωμο στη νεκρώσιμη ακολουθία, στον Ιερό Ναό του Αγίου Τίτου».

Σχόλια