Ειδήσεις

Συνελήφθη 43χρονη για παράνομα τυχερά παίγνια, στο Ηράκλειο

Μία 43χρονη συνέλαβαν την Τρίτη (17/2/2015) το βράδυ αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου για παραβάσεις της νομοθεσίας περί παιγνίων.

Ειδικότερα, στα πλαίσια ελέγχων που διενεργούνται για την καταπολέμηση του φαινομένου των παράνομων τυχερών παιγνίων, αστυνομικοί της ΟΠΚΕ πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ιδιοκτησίας 42χρονου ημεδαπού, ο οποίος απουσίαζε κατά τον έλεγχο και αναζητείται.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι η 43χρονη, ως υπεύθυνη της καφετέριας, είχε επιτρέψει, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο-αίθουσα εντός του καταστήματος, τη λειτουργία ηλεκτρονικών παιγνιομηχανήματων, τα οποία ήταν πρόσφορα στους θαμώνες.

Κατασχέθηκαν συνολικά τρία ηλεκτρονικά παιγνιομηχανήματα και το χρηματικό ποσό των 125,50 ευρώ ως προερχόμενο από τη διενέργεια των παράνομων τυχερών παιγνίων.

Επιπλέον, όπως διαπιστώθηκε κατά τη διάρκεια του ελέγχου, το εν λόγω κατάστημα στερείτο άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος από την αρμόδια Αρχή, καθώς και ταμειακής μηχανής.

Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αρκαλοχωρίου, ενώ η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Σχόλια