Ειδήσεις

Νέα μακάβρια ευρήματα στον Πηγιανό Κάμπο

Πυκνώνει το θρίλερ Ρέθυμνο όπου τις τελευταίες ημέρες εντοπίστηκαν και άλλα ανθρώπινα οστά τα οποία έχουν παραληφθεί από τις λιμενικές αρχές και αναμένεται να εξεταστούν από τον αρμόδιο ιατροδικαστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες στον Πηγιανό Κάμπο βρέθηκε το κάτω μέρος ανθρώπινου κορμού, πλήρως αποστεωμένο. Κάτοικος της περιοχής, κάνοντας περίπατο στην παραλία της περιοχής εντόπισε τα  απομεινάρια μισοθαμμένα στο χώμα και ενημέρωσε τις αρχές.

Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, ανήμερα των Φώτων, στην παραλία του Πλατανιά Ρεθύμνου, είχαν έρθει στο φώς και άλλα οστά . Συγκεκριμένα το στέρνο μαζί με τα άνω άκρα. Η εξέταση από τον Ιατροδικαστή Αντώνη Παπαδομανωλάκη, σε συνεργασία με το εργαστήριο ανθρωπολογικών ερευνών έδειξε πως τα πρώτα ευρήματα ανήκουν σε νεαρό άνδρα με ύψος 1,68 ως 1,78 του οποίου ο θάνατος είχε προκύψει περίπου τέσσερις μήνες πριν τον εντοπισμό των υπολειμμάτων.

Αν και οι αρχές αποφεύγουν οποιαδήποτε σύνδεση των δυο περιστατικών τα ευρήματα φαίνεται να αλληλοσυμπληρώνονται ωστόσο παραμένει ερώτημα αν είναι πιθανό να ανήκουν στον ίδιο άνθρωπο. Μέχρι στιγμής πάντως από τις εργαστηριακές εξετάσεις στα οστά που βρέθηκαν στις αρχές Ιανουαρίου δεν προσδιορίστηκε η ταυτότητα του θύματος.

Σχόλια