default-image

Οι ελληνικές υποψηφιότητες για τη Γιουροβίζιον

Life
Οι ελληνικές υποψηφιότητες για τη Γιουροβίζιον

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

32583Τηλεοπτικώς ανήκωμεν στην Ευρώπη, τουλάχιστον με τα μέχρι τώρα δεδομένα. Με αυτό ως κρατούμενο ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες της ΝΕΡΙΤ (του Mad TV και των δισκογραφικών εταιρειών) που θα διεκδικήσουν την εκπροσώπηση της κρατικής τηλεόρασης στον διαγωνισμό τραγουδιού της Γιουροβίζιον.

Η Θωμαή Απέργη με τους Legend (της Panik Records), η Μαρία Ελένη Κυριάκου - τη θυμάστε από το περσινό The Voice - (με τα χρώματα της Minos EMI- Universal), o Barrice - μουσικό ταλέντο των Vegas- (προτείνεται από την Spicy Music), οι C Real (από την Feelgood) και η Shaya - των άλλοτε Hi5 - (από την Planetworks) θα διεκδικήσουν την εκπροσώπηση της ΝΕΡΙΤ στη γιουροβιζιονική φιέστα.

Η ελληνική συμμετοχή στον 60ο διαγωνισμό τραγουδιού της Γιουροβίζιον θα αναδειχθεί την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου, μέσα από διαδικασία που συνδιοργανώνουν ΝΕΡΙΤ και Mad TV  και θα μεταδοθεί απευθείας από τις κρατικές τηλεσυχνότητες.

Οι υποψήφιοι προέκυψαν μετά από πρόσκληση ενδιαφέροντος της ΝΕΡΙΤ προς τις μεγάλες δισκογραφικές εταιρείες. Εν συνεχεία, οι δισκογραφικές εταιρείες που ανταποκρίθηκαν επέλεξαν υποψήφιο καλλιτέχνη και υποψήφιο τραγούδι για να διαγωνιστούν στον Ελληνικό Τελικό.

Η ανακοίνωση των υποψήφιων τραγουδιών, των συντελεστών και του τελικού καλλιτεχνικού σχήματος που θα πλαισιώσει κάθε υποψήφιο καλλιτέχνη θα γίνει στο τέλος Φεβρουαρίου. Αμέσως μετά την ανακοίνωσή τους τα τραγούδια θα μεταδίδονται από όλα τα μέσα της ΝΕΡΙΤ και του Mad TV - τηλεόραση, ραδιόφωνο, ίντερνετ - προκειμένου να γνωστοποιηθούν στους φίλους του διαγωνισμού.

Πηγή: tanea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News