default-image

4ο Παγκρήτιο Forum κρητικών προϊόντων στις Γούρνες

Κρήτη
4ο Παγκρήτιο Forum κρητικών προϊόντων στις Γούρνες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις 20 έως και 22 Μαρτίου το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης γίνεται το κέντρο συνάντησης για τους επαγγελματίες του τουρισμού και της μαζικής εστίασης!

Η Έκθεση Τρόφιμα - Ποτά - Αρτοποιία - Ζαχαροπλαστική & Ξενοδοχειακός - Επαγγελματικός Εξοπλισμός παίρνει νέα πνοή και μεταμορφώνεται στο εργαλείο δουλειάς που πάντα αναζητούσατε στην Κρήτη!

Barista Coffee Seminars, Bartender Cocktail Seminars και περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων, Online Business Marketing, Social Media Marketing Seminar για την προώθηση της επιχείρησής μου εύκολα & γρήγορα με τη χρήση των Social Media και των ηλεκτρονικών μέσων και ακόμη περισσότερα!

Επίσης, πραγματοποιείται το 4ο Παγκρήτιο Forum Κρητικών Προϊόντων  «Προώθηση κρητικών προϊόντων στα κρητικά ξενοδοχεία και δίκτυα διανομής»  21-22 Μαρτίου στο ΔΕΚΚ σε διοργάνωση του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, Λασιθίου, Ρεθύμνης, Χανίων και τις Ενώσεις Ξενοδόχων της Κρήτης καθώς  και υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης.

Για περισσότερες πληροφορίες και Δηλώσεις Συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε στο 210 2772244 & στο [email protected]  ή να μας βρείτε στο facebook ALFAEXPO και θα χαρούμε να βοηθήσουμε να βρούμε μαζί το χώρο σας στην επιτυχία!

H Έκθεση συνδιοργανώνεται με τα Επιμελητήρια Ηρακλείου, Λασιθίου, Ρεθύμνης & Χανίων καθώς και με την Ένωση Ξενοδόχων Ηρακλείου & σε συνεργασία με τις ενώσεις ξενοδόχων Λασιθίου, Ρεθύμνης, Χανίων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News