default-image

Έφτασε Ελλάδα ο Μαρκαριάν

Ποδόσφαιρο
Έφτασε Ελλάδα ο Μαρκαριάν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο νέος προπονητής της Εθνικής Ελλάδας βρίσκεται στην Ελλάδα και είναι έτοιμος να ξεκινήσει δουλειά… Ο Ουρουγουανός τεχνικός αφίχθη στη χώρα μας (μέσω Μαδρίτης) το μεσημέρι, μαζί με τον συμπατριώτη και συνεργάτη του Ρόναλντ Μαρσενάρο.

Στο «Ελ. Βενιζέλος» τον υποδέχθηκε ο Νίκος Κωστένογλου, ο οποίος θα είναι από τους άμεσους συνεργάτες του. Ο 71 ετών τεχνικός θα διαμείνει σε ξενοδοχείο στη Βουλιαγμένη, εκεί όπου συγκεντρώνεται η αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Ήδη έχει παρακολουθήσει παιχνίδια της Εθνικής ομάδας, ωστόσο θα αποκτήσει πιο σαφή εικόνα για την γαλανόλευκη στην αυριανή πρώτη σύσκεψη με τον Γιώργο Καραγκούνη. Εκτός από τον διευθυντή Εθνικών Ομάδων παρόντες θα είναι και τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού τιμ (Μαρσενάρο-Κωστένογλου), ο γυμναστής Νεκτάριος Πανταζής και ο προπονητής τερματοφυλάκων, Φάνης Κατεργιαννάκης.

Τα πράγματα έχουν δυσκολέψει για την πρόκριση, μετά το κάκιστο ξεκίνημα στα προκριματικά. Όμως, το ματς με την Ουγγαρία στη Βουδαπέστη στις 29 Μαρτίου, προσφέρεται για να ξεκινήσει η αντεπίθεση. Ο Σέρχιο Μαρκαριάν θα αμειφθεί με 350.000 ευρώ για τον επόμενο ένα χρόνο, ενώ από 75.000 ευρώ θα πάρουν οι δύο άμεσοι συνεργάτες του (Μαρσενάρο-Κωστένογλου).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News