default-image

"Το Αρχαίο Δράμα στο Σχολείο του 21ου αιώνα"

Ελλάδα
"Το Αρχαίο Δράμα στο Σχολείο του 21ου αιώνα"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το 6ο Γυμνάσιο Ηρακλείου σε συνεργασία με το Ίδρυμα Κακογιάννη, στο πλαίσιο του προγράμματος "Το Αρχαίο Δράμα στο Σχολείο του 21ου αιώνα", πραγματοποίησε στις 14, 15 και 16 Φεβρουαρίου, θεατρικό σεμινάριο, διάρκειας είκοσι ωρών, στο Ξενοδοχείο "Λατό".

Η θεατρική ομάδα των μαθητών του προγράμματος "Τη Σοφία αγαπώ" με την καθοδήγηση του σκηνοθέτη κ. Εμμ. Κουτσουρέλλη και της κ. Νικόλ Δημητρακοπούλου, μέλους της Οργανωτικής Επιτροπής του προγράμματος, δούλεψαν τη σκηνοθεσία της θεατρικής παράστασης "Τη Σοφία αγαπώ", που θα παρουσιαστεί από τους μαθητές του 6ου Γυμνασίου, στο πλαίσιο των προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων, στο τέλος της σχολικής χρονιάς.

«Εκ μέρους της διεύθυνσης του σχολείου, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, των υπεύθυνων καθηγητών του προγράμματος "Τη Σοφία αγαπώ" Αμαλίας Μανουσάκη, Μαρίας Λιναρίτη, Ευαγγελίας Λαγουδάκη, Μανόλη Μαναβάκη και βέβαια της θεατρικής μας ομάδας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς, το ξενοδοχείο "Λατό" και τον κ. Καραταράκη για τη φιλοξενία του, καθώς και τον κ. Κουτσουρέλλη και την κ. Δημητρακοπούλου, για την ευκαιρία που έδωσαν σε όλους μας να βιώσουμε την εμπειρία ενός γοητευτικού ταξιδιού, με "καράβι" την τέχνη του θεάτρου», αναφέρουν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News