default-image

Στις 14 Μαρτίου ξεκινάει το Παιδικό

Ποδόσφαιρο
Στις 14 Μαρτίου ξεκινάει το Παιδικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο «Δύο Αοράκια» συνάντηση για το Παιδικό Πρωτάθλημα του ΔΟΠΑΦΜΑΗ και τμήμα αθλητισμού εξέδωσε δελτίο, με το οποίο ενημερώνει πως το 4ο παιδικό τουρνουά ποδοσφαίρου θα ξεκινήσει το Σάββατο 14 Μαρτίου 2015.

Από' κει και πέρα, έγιναν γνωστές οι ηλικίες, αλλά και όλες οι κατηγορίες.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την , Δευτέρα 16-2-2015 και ώρα 20.30,στο κλειστό γυμναστήριο 2 ΑΟΡΑΚΙΑ η συγκέντρωση των εκπροσώπων των συλλόγων και αθλητικών κέντρων για το 4ο Παιδικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου .

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Δήμου Ηρακλείου& Πρόεδρος Επιτροπής Αθλητισμού ΔΟΠΑΦΜΑΗ κ. Κώστας Βαρδαβάς ,αφού καλωσόρισε τους εκπροσώπους των ομάδων, έκανε ένα μίνι απολογισμό για το 2014.

Επίσης αναφέρθηκε στις προτεραιότητες του ΔΟΠΑΦΜΑΗ για το 2015 και τόνισε το ιδιαίτερο βάρος που δίνει ο οργανισμός στην διοργάνωση των τουρνουά για μικρά παιδιά αλλά και στη συνεχή επιμόρφωση των προπονητών, διαιτητών και γονέων.

Ειδικά για το τουρνουά του παιδικού ποδοσφαίρου που διοργανώνει εξ' ολοκλήρου ο ΔΟΠΑΦΜΑΗ είπε ότι προσφέρει τη δυνατότητα σε πολυάριθμους μικρούς αθλητές να συμμετάσχουν με στόχο την ανάπτυξη αλλά κυρίως την ενίσχυση των υψηλών αξιών του αθλητισμού, όπως η ευγενής άμιλλα, η διαμόρφωση υγιούς αθλητικού χαρακτήρα αλλά και η συμμετοχή στο παιγνίδι ως ψυχαγωγία.

Στην συνάντηση συμμετείχαν και τοποθετήθηκαν οι κ.κ. Νεκτάριος Ανδρεδάκης και Ιωάννης Τσαπάκης Δημοτικοί σύμβουλοι & μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του ΔΟΠΑΦΜΑΗ που τόνισαν το πνεύμα διεξαγωγής των αγώνων για το ποδόσφαιρο και για τα παιδιά ,όπως παρευρέθηκε και το μέλος της τεχνικής επιτροπής του τουρνουά κ. Μανόλης Δραμηντινός ο οποίος είναι από τα ιδρυτικά μέλη του παιδικού ποδοσφαίρου .

Ο υπεύθυνος υλοποίησης του προγράμματος κ. Σωτήρης Συνάνης, τοποθετήθηκε στην προκήρυξη των αγώνων στην δήλωση και κατάσταση συμμετοχής ,την έναρξη των αγώνων τόνισε ότι σαν ΔΟΠΑΦΜΑΗ δίνουμε βαρύτητα στον αθλητισμό και όχι στον ανταγωνισμό , ότι είναι ένα από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα στην Ελλάδα και για να πάει καλά χρειάζεται η συμβολή όλων .

Στόχος μας πάντα ήταν , είναι και θα είναι η άσκηση , η άθληση η ψυχαγωγία και η πρόοδος των παιδιών .

Τέλος ο συνεργάτης για το παιδικό κ. Γιάννης Τσαίνης τοποθετήθηκε για τις αλλαγές του κανονισμού που θα γίνουν στις ηλικίες 2004 έως και 2009

Η ηλικία των παιδιών που συμμετέχουν είναι από 5 μέχρι και 15 χρονών .

1.Γεννηθέντες τα έτη 1999 αγωνίζονται 11Χ11

2. « « 2000-01 αγωνίζονται 11Χ11

3. « « 2002-03 αγωνίζονται 11Χ11 & 9X9

4. « « 2004-05 αγωνίζονται 9X9 & 8Χ8

5. « « 2006-07 αγωνίζονται 8Χ8

6. « « 2008-09 αγωνίζονται 8Χ8 & 7Χ7

Ακολούθησε διάλογος - απόψεις - τοποθετήσεις από τους παρευρισκόμενους για την καλύτερη λειτουργία του τουρνουά .

Στους υπεύθυνους δόθηκε η προκήρυξη του τουρνουά , η δήλωση , η κατάστασης συμμετοχής και η τροποποίηση των κανονισμών στις μικρές ηλικίες .

Οι δηλώσεις συμμετοχής, υποβάλλονται μέχρι την Πέμπτη 26-2-2015.

Οι καταστάσεις συμμετοχής με την υπογραφή ιατρού (παθολόγου ή καρδιολόγου ή ιατρού γενικής ιατρικής ,υποβάλλονται μέχρι την Παρασκευή 27-2-2015 .

Το Παράβολο συμμετοχής υποβάλλεται μέχρι την Παρασκευή 27-2-2015 .

Η πρεμιέρα των αγώνων είναι το Σάββατο 14 Μαρτίου 2015 και όλα τα έξοδα καλύπτονται ολοκληρωτικά από τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ

ΤΜΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News