default-image

Ενημέρωση Κ. Δερμιτζάκη στην Περιφέρεια

Κρήτη
Ενημέρωση Κ. Δερμιτζάκη στην Περιφέρεια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο βουλευτής Κ. Δερμιτζάκης επισκέφτηκε την Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου Πελαγία Πετράκη, την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου στο γραφείο της στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου, στα πλαίσια των επαφών του με τους φορείς της τοπικής διοίκησης.

Η κ. Πετράκη ενημέρωσε τον βουλευτή για τα έργα της Περιφερειακής Ενότητας που είναι σε εξέλιξη, ενώ έκανε ειδική αναφορά στο έργο του Παραρτήματος ΑΜΕΑ Λασιθίου (Πρώην Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Λασιθίου) και στο Κέντρο Προστασίας Παιδιού Λασιθίου (Παιδόπολη), για τα οποία απαιτείται επιπλέον χρηματοδότηση προκειμένου να ολοκληρωθούν.

Ο κ. Δερμιτζάκης δεσμεύτηκε να κλείσει άμεσα συναντήσεις με τα αρμόδια Υπουργεία στην Αθήνα προκειμένου να προωθήσει την μετακίνηση των υπαλλήλων που είναι σε εκκρεμότητα αλλά κυρίως να εξασφαλίσει υπαλλήλους για την ενίσχυση των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου.

Στην συνάντηση συμμετείχε επίσης και ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Υγείας της Περιφέρειας Κρήτης Μ. Κλώντζας, όπου έκανε αναφορά στα θέματα υγείας που απασχολούν ολόκληρο τον Νομό και τις τοπικές κοινωνίες του.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πελαγία Πετράκη προσκάλεσε τον κ. Δερμιτζάκη στη συνάντηση που διοργανώνει με τους φορείς του Νομού για την Υγεία, το Σάββατο 7 Μαρτίου στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου.     

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News