default-image

Η πολύκροτη υπόθεση της Στέλλας Ακουμιανάκη στα δικαστήρια

Κρήτη
Η πολύκροτη υπόθεση της Στέλλας Ακουμιανάκη στα δικαστήρια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μνήμες από τον άδικο θάνατο της 16χρονης Στέλλας Ακουμιανάκη το Φεβρουάριο του 2011, από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, θα ξυπνήσουν την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου στα Χανιά.

Η δίκη για την πολύκροτη υπόθεση εισήχθη σήμερα αλλά θα αρχίσει την Παρασκευή.

Στο σκαμνί του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Χανίων θα καθίσουν οι τρεις από τους τέσσερις κατηγορουμένους, ένας 26χρονος που αντιμετωπίζει την κατηγορία της θανατηφόρας έκθεσης και του βιασμού και δύο ειδικευμένοι γιατροί Νοσοκομείου Ρεθύμνου, που κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από αμέλεια διά παραλείψεως.

Ξεχωριστά, και συγκεκριμένα στις 24 Μαρτίου, θα δικαστεί στο Τριμελές Δικαστήριο Ανηλίκων Ρεθύμνου ο τέταρτος κατηγορούμενος, καθώς ήταν ανήλικος (17 χρονών) όταν συνέβη το περιστατικό. Τον 20χρονο σήμερα κατηγορούμενο βαραίνουν οι κατηγορίες της θανατηφόρας έκθεσης και του βιασμού.

Υπενθυμίζεται ότι η 16χρονη μαθήτρια από το Ρέθυμνο είχε καταλήξει ανήμερα του Πάσχα στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου είχε μεταφερθεί ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου από τους νεαρούς. Το κορίτσι είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ τέτοια, ώστε να πέσει σε κώμα και να δηλητηριαστεί ο οργανισμός της απ' το οινόπνευμα...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News