default-image

Σύσκεψη στον ΠΑΟΚ μετά τη βαριά ήττα από τον Ατρόμητο

Ποδόσφαιρο
Σύσκεψη στον ΠΑΟΚ μετά τη βαριά ήττα από τον Ατρόμητο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο -5 από τον δεύτερο Παναθηναϊκό βρίσκει τον ΠΑΟΚ η επόμενη μέρα της ήττας με 4-0 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και τους διοικούντες να ετοιμάζονται για... μια ακόμα σύσκεψη, μήπως και σώσουν ότι σώζεται.

Τα δεδομένα πριν από τις συσκέψεις είναι τα εξής: Ο Άγγελος Αναστασιάδης εμμένει ότι δεν πρόκειται να φύγει, ρίχνοντας το... μπαλάκι στη διοίκηση. Οι παίκτες δείχνουν με την εικόνα τους να έχουν χάσει την παραμικρή εμπιστοσύνη στον προπονητή. Όσο για τη διοίκηση, φαίνεται ότι μέχρι τώρα δεν μπορούσε να πείσει τον μεγαλομέτοχο για αλλαγή προπονητή και μένει να φανεί αν ο Ιβάν Σαββίδης έχει πειστεί από τα αποτελέσματα ότι το "απροχώρητο" έχει έρθει εδώ και καιρό και απλά επιβεβαιώθηκε στο Περιστέρι.

Οι συσκέψεις στον ΠΑΟΚ γίνονται μέσω skype λόγω της παρουσίας του Ιβάν Σαββίδη εκτός Ελλάδος, και κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει και σήμερα, καθώς ο μεγαλομέτοχος είναι εκείνος που έχει το πρώτο και το τελευταίο λόγο για το τρόπο με τον οποίο ο ΠΑΟΚ θα πορευτεί μετά και το νέο στραπάτσο.

Ενδεχόμενη απόφαση για φινάλε στη συνεργασία με τον Άγγελο Αναστασιάδη, θα πρέπει να έρθει εφόσον έχει πρώτα συμφωνηθεί εσωτερικά το πρόσωπο που θα τον αντικαταστήσει.

Οι πρώτες σκέψεις "δείχνουν" τον Βλάνταν Ίβιτς που είναι προπονητής στη Κ20, αλλά και τον Γιώργο Γεωργιάδη, που ήταν εκείνος με τον οποίο ο Δικέφαλος ολοκλήρωσε τις δυο προηγούμενες σεζόν στο πάγκο του.

Πηγή: sentragoal.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News