default-image

Γ. Αγγέλης: "Άλλο ενδιάμεσο πρόγραμμα άλλο μη συμφωνία"

Κρήτη
Γ. Αγγέλης: "Άλλο ενδιάμεσο πρόγραμμα άλλο μη συμφωνία"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πιθανή "μη συμφωνία" σήμερα στο Eurogroup, δε σημαίνει ότι ο χώρος για ένα "ενδιάμεσο πρόγραμμα" δεν υπάρχει. Αντίθετα, όχι μόνο υπάρχει αλλά και έχει αρχίσει να… κοστολογείται. Και η ελληνική πλευρά γνωρίζει ήδη ότι θα είναι "ακριβό", επανέλαβε μιλώντας στο Ράδιο 9,84 και στο Γιώργο Σαχίνη ο δημοσιογράφος Γιάννης Αγγέλης από τον Capital.gr.

Πέραν των τεχνικών κλιμακίων που δούλευαν μέχρι χθες στις Βρυξέλλες για να εντοπίσουν σε δύο λίστες τα σημεία σύγκλισης και απόκλισης μεταξύ των δύο πλευρών, που θα κατατεθούν σήμερα στο Eurogroup, τα υπόγεια κανάλια επικοινωνίας και διαπραγμάτευσης σε πολιτικό επίπεδο, με τους Juncker και Dijsselbloem λειτουργούν παράλληλα με πυκνές διαδρομές μεταξύ Αθηνών και Βρυξελλών, γράφει ο ίδιος και στο άρθρο του προσθέτοντας:

«Και το βασικό "προϊόν" στη διακίνηση αυτή είναι η πρόταση για ένα ενδιάμεσο πρόγραμμα που θα ενεργοποιηθεί μετά την λήξη του παγωμένου τρέχοντος προγράμματος στις 28 Φεβρουαρίου και θα επιτρέψει την μετάβαση μετά από μερικούς μήνες σε ένα νέο πρόγραμμα για την Ελλάδα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News