Ειδήσεις

Ο Ευγένιος Δερμιτάσογλου στο Ηράκλειο

Στην πόλη του Ηρακλείου θα βρίσκεται το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου (21:30) στο Ηράκλειo και συγκεκριμένα στο "ΔΙΑRTHΡΗΤEΟ" ο Ευγένιος Δερμιτάσογλου. Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης από τη Θεσσαλονίκη ανήκει στους ιδιαίτερους τραγουδοποιούς της νέας γενιάς.

Μέσα στον ταξιδιωτικό του σάκο κουβαλάει τρεις δίσκους ("Κρύσταλλα του νου", "Βαρύ φορτίο", "Η αγάπη πάει με κουπιά"), μουσικές παραστάσεις,  θεατρικές συναυλίες, δημιουργικές συνεργασίες, πολλές ιδέες και αστείρευτο κέφι.

Το "Ράδιο Σκούρο Ανοιχτό" τέταρτος δίσκος είναι το νέο του album που κυκλοφόρησε το 2010 και μοιάζει με ραδιοφωνική εκπομπή. Αλλάζει διαθέσεις και σε παίρνει μαζί του χωρίς να το πολυκαταλάβεις.

Κάπως έτσι προέκυψε και η συνεργασία του με τον Παναγιώτη Βιντινή στην Κρήτη, με τον οποίο μοιράζονται κοινές ανησυχίες και όρεξη για τη μουσική και με τον οποίο ανέπτυξαν γρήγορα ένα έντονο δέσιμο. Σε κάθε τους εμφάνιση η άμεση επαφή με το κοινό δημιουργεί μια ατμόσφαιρα τόσο ιδιαίτερη που δύσκολα κανείς την αποχωρίζεται.

Από την προσωπική δισκογραφία του Ευγένιου με πειραματισμούς, instrumental, ρεμπέτικα Blues, Folk προσεγγίσεις, τζάμια - κρύσταλλα του νου με πολύ καλό ελληνικό & αλλόγλωσσο τραγούδι… "Γιατί οι παρέες γράφουν ακόμα ιστορία…" Με μουσικές από το χθες, το σήμερα αλλά και απ' το μέλλον…

"Λένε πως… η αποξένωση είναι μια φίλη που επιμένει… Η αλήθεια είναι ένα παιδί που εξαφανίστηκε… Η παρέα παίζει μόνο σε διαφημίσεις… Οι εραστές αγκαλιάζουν κινητά… Φήμες… Ας τις διαψεύσουμε… Ο Ευγένιος Δερμιτάσογλου με τον Παναγιώτη Βιντινή σε νέες περιπέτειες".

Σχόλια