default-image

Την Τρίτη η ανακοίνωση του ονόματος του ΠτΔ

Ελλάδα
Την Τρίτη η ανακοίνωση του ονόματος του ΠτΔ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δε θα πραγματοποιηθεί τελικά το διάγγελμα Τσίπρα με το οποίο αναμένονταν να ανακοινωθεί το όνομα του Προέδρου της Δημοκρατίας. Ολική ανατροπή έφερε το θέμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, η αντίδραση της Αριστερής Πλατφόρμας στο όνομα του Δημήτρη Αβραμόπουλου. Ετσι, ενώ όλοι περίμεναν τις ανακοινώσεις από τον Αλέξη Τσίπρα, έγινε γνωστό ότι αυτές δε θα πραγματοποιηθούν, δίνοντας συνέχεια στο σίριαλ.

Όπως έκανε γνωστό ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης, η ανακοίνωση του ονόματος θα γίνει την Τρίτη, αφού προηγηθεί συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας και την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί η σχετική ψηφοφορία στη Βουλή.

Στο Μέγαρο Μαξίμου έγινε ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή του πρωθυπουργού και των στενών συνεργατών του, όπως αναφέρει το euro2day.gr. Από το Μέγαρο Μαξίμου πέρασε και ο αναπληρωτής υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Λαφαζάνης. Μάλιστα οι αντιδράσεις φαίνεται πως είναι έντονες από την πλευρά της Αριστερής Πλατφόρμας, ενώ ο ίδιος ο Π. Λαφαζάνης αποχώρησε εκνευρισμένος.

Νωρίτερα τον πρωθυπουργό επισκέφθηκε και ο κυβερνητικός εταίρος Πάνος Καμμένος. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας αποχώρησε λίγο πριν τις 7 το απόγευμα από το πρωθυπουργικό γραφείο. Σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων αν στη σύσκεψη συζητήθηκε και το όνομα του υποψηφίου διαδόχου του Κάρολου Παπούλια ο Πάνος Καμμένος αρκέστηκε να απαντήσει δυο φορές «θα σας τα πει όλα ο πρωθυπουργός».

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες είχε υπάρξει νωρίτερα σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία του πρωθυπουργού με τον Έλληνα επίτροπο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News