default-image

Αγωνίζονται με κάθε τρόπο για το "Σπίτι των Αγγέλων"

Αγωνίζονται με κάθε τρόπο για το "Σπίτι των Αγγέλων"

1η Δεκεμβρίου του 2013...Ημερομηνία - σταθμός καθώς μπαίνει ο θεμέλιος λίθος στο οικόπεδο στο οποίο θα ανεγερθεί ο παιδικός ξενώνας «Σπίτι των Αγγέλων», με την Πρόεδρο του Σωματείου Μελών Γυναικείων Σωματείων να λέει ένα μεγάλο "ευχαριστώ" σε όλους τους πολίτες του νησιού που ενίσχυσαν οικονομικά αυτό το εγχείρημα αλλά και στον όμιλο της ΚΡΗΤΗ TV, που συνέβαλε καθοριστικά στον ιερό αυτό σκοπό.

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν χρησιμοποιήθηκαν για την αγορά του οικοπέδου στις Αρχάνες στη θέση «Κλειδού» αλλά και για τις άδειες.

Επί ένα χρόνο δεν έχει γίνει το παραμικρό λόγω έλλειψης κονδυλίων, με την κυρία Παχιαδάκη να δίνει μάχη προς αυτή τη κατεύθυνση έχοντας στο πλευρό της τον Περιφερειάρχη Κρήτης.

500.000 ευρώ... χωρίζουν από το όνειρο

Για να πάρει σάρκα και οστά το «ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ», απαιτούνται 500.000 ευρώ, έστω και αν το σπίτι αυτό χτιστεί τούβλο - τούβλο.

Η κ. Παχιαδάκη εκφράζει την αισιοδοξία της ότι θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις εντός του 2015 και με τις προσπάθειες να εντείνονται προς αυτή τη κατεύθυνση, με τη διοργάνωση διάφορων δράσεων όπως ο αποκριάτικος χορός που πραγματοποιείται την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου στις 16.00 απόγευμα στο ξενοδοχείο Αστόρια, όπου τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την ανέγερση του Παιδικού ξενώνα.

Της Γεωργίας Μακάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News