default-image

ΟΦΗ-ΠΑΟ 2-3 μέσα σε αστυνομικό κλοιό!

Ποδόσφαιρο
ΟΦΗ-ΠΑΟ 2-3 μέσα σε αστυνομικό κλοιό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ήττα γνώρισε ο ΟΦΗ με 2-3 από τον Παναθηναϊκό στο Γεντί Κουλέ, σε ένα ματς που έγινε υπό την παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων εντός και εκτός γηπέδου, αφού είχε χαρακτηριστεί ως υψηλού κινδύνου!

Οι φιλοξενούμενοι με κορυφαίο παίκτη τον Καρέλη, προηγήθηκαν με γκολ του ηρακλειώτη επιθετικού 0-1 στα πρώτα λεπτά, αλλά ο ΟΦΗ ανέβασε την απόδοσή του στη συνέχεια, ισοφάρισε με φάουλ του Μονιάκη και πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο προηγήθηκε με 2-1 με πέναλτι του Μερεμπασβίλι, το οποίο κέρδισε ο Τζορτζ σε ανατροπή του από τον Τριανταφυλλόπουλο.

Στο β' ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε γρήγορα με τον Πράνιτς και αυτό ήταν το κλειδί για την εξέλιξη του αγώνα. Ο ΟΦΗ είχε ψυχή αλλά δεν είχε σωματικές δυνάμεις, με αποτέλεσμα να έρθει και το 3ο γκολ του Παναθηναϊκού, με σκόρερ πάλι τον Καρέλη στο 75' και έτσι το παιχνίδι να ολοκληρωθεί με 2-3.

Να τονίσουμε ότι παρών στο γήπεδο και συγκεκριμένα στον πάγκο του Παναθηναϊκού ήταν ο Γιάννης Αλαφούζος. Επίσης, μικροεντάσεις υπήρξαν κατά την αποχώρηση των παικτών του Παναθηναϊκού μετά το τέλος του αγώνα αλλά μετά από 2-3 λεπτά μπήκαν στα αποδυτήρια. Ο κόσμος του ΟΦΗ κατά τη διάρκεια του αγώνα στήριξε την ομάδα χωρίς να ξεπεράσει τα όρια ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι το ματς δεν είχε ούτε μία διακοπή για την συμπεριφορά του κόσμου...

Η εξέλιξη του αγώνα

2' Γκολ για τον Παναθηναϊκό με σκόρερ τον Καρέλη, που κάνει γρήγορα το 0-1 στο ματς.

10' Φάουλ για τον ΟΦΗ με εκτελεστή τον Μονιάκη, μπλόκαρε ο Στιλ.

17' Ο Τζορτζ διαμαρτύρεται για πέναλτι σε φάση με τον Τριανταφυλλόπουλο.

18' Εκτέλεση φάουλ του Μονιάκη στο δεύτερο δοκάρι, ο Μακρής την κεφαλιά, μαζεύει ο Στιλ.

26' Ισοφαρίζει 1-1 ο ΟΦΗ με εκτέλεση φάουλ του Μονιάκη! Η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και έσκασε αρκετά μέσα από την γραμμή του τέρματος, με τον βοηθό και τον διαιτητή να δείχνουν σωστά τη σέντρα!

30' Λίγο μετά το γκολ, ο σκόρερ του ΟΦΗ Μανόλης Μονιάκης αποχωρεί τραυματίας και τη θέση του παίρνει ο Ροβίθης.

35' Αντεπίθεση του ΟΦΗ, με το σουτ του Κουτσιανικούλη να καταλήγει στην αγκαλιά του Στιλ.

36' Σέντρα του Ζέκα, η κεφαλιά του Μπεργκ καταλήγει άουτ, με τον Παναθηναϊκό να φαίνεται επιθετικά για πρώτη φορά μετά το γκολ που σημείωσε στα πρώτα λεπτά!

39' Ο Λόρια εξουτερώνει σε κόρνερ το σουτ του Χουχούμη, σε μια πολύ καλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους.

43΄Ο Τζορτζ κερδίζει πέναλτι σε ανατροπή από τον Τριανταφυλλόπουλο! Πέναλτι για τον ΟΦΗ και ο Μερεμπασβίλι νικά τον Στιλ, γράφοντας το 2-1!

45+3' Φάουλ του Κάλαϊτζιτς, μπλοκάρει ο Στιλ.

Λήξη α' ημιχρόνου, ο ΟΦΗ δίκαια μπροστά στο σκορ με 2-1 επί του Παναθηναϊκού.

Έναρξη β' ημιχρόνου, με αλλαγή για τον Παναθηναϊκό το Νίνη αντί του Μαυρία.

46' Με φάση για τον ΟΦΗ ξεκινά η επανάληψη, με τον Τζορτζ να φεύγει από δεξιά στην αντεπίθεση και να σουτάρει, αλλά να μην αιφνιδιάζει τον Στιλ.

48΄Ισοφαρίζει 2-2 ο Παναθηναϊκός με μακρινό σουτ του Πρανιτς, με τη μπάλα να κοντράρει στο κεφάλι του Μακρή και να ξεγελά τον Λόρια.

53΄Ωραία ενέργεια και σουτ του Τζορτζ, υποχρεώνει το Στιλ να διώξει σε κόρνερ με τα πόδια.

59' Δοκάρι για τον Παναθηναϊκό σε σουτ του Καρέλη!

66' Δύσκολη επέμβαση του Λόρια σε κόρνερ σε σουτ του Πρανιτς, ενώ μετά το κόρνερ, έδιωξε τη μπάλα πάνω στη γραμμή ο Μπολάκης. Πιέζει πολύ ο ΠΑΟ.

68' Αντεπίθεση με καλές προϋποθέσεις για τον ΟΦΗ, δεν πέρασε η μπαλιά του Τζορτζ.

70' Ο Μπεργκ βγαίνει σε τετ α τετ, με τον Λόρια να διώχνει σωτήρια.

75' Ο Καρέλης κάνει το 3-2 για τον Παναθηναϊκό, με την υπεροχή των "πράσινων" να αποδίδει καρπούς, απέναντι στο ψυχωμένο παιχνίδι του ΟΦΗ, ο οποίος όμως έχει μείνει από δυνάμεις.

79' Επανεμφάνιση Περογαμβράκη μετά από πολύ καιρό, μπήκε ως αλλαγή στο ματς στη θέση του Κάλαϊτζιτς.

88' Απειλεί μετά από ώρα ο ΟΦΗ, με τον Ζέκα να ανακόπτει τον Περογαμβράκη, που ήταν σε θέση βολής.

ΤΕΛΙΚΟ: ΟΦΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2-3

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΦΗ: Λόρια, Μπολάκης, Μονιάκης (30' λ.τ. Ροβίθης), Φαζός, Δαμιανάκης, Κάλαϊτζιτς (79' Περογαμβράκης), Λαμπρόπουλος, Μακρής, Μερεμπασβίλι, Κουτσιανικούλης, Τζορτζ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ, Ζέκα, Σίλντεφελντ, Τριανταφυλλόπουλος, Χουχούμης, Λαγός, Πράνιτς, Καρέλης (86' Κουτρουμπής), Μαυρίας (46' Νίνης), Πέτριτς (63' Ατζαγκούν), Μπεργκ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News